Af David Andersen - 22/11-17 13:01

Netflix har lige tilføjet en ny serie, og anmelderne er ellevildeNetflix har lige tilføjet en ny serie, og anmelderne er ellevilde

Western-serien 'Godless' er tilsyneladende den næste serie, alle skal binge.

storybild

Den er barsk, blodig og bestemt ikke for børn.

Men den splinternye Netflix-serie 'Godless' er mere end det. Den er nemlig også skidegod, og har lagt adskillige anmeldere fladt ned, skriver Joe.ie, som har samlet nogle reaktioner fra internationale medier.

»Godless er så god, at du vil kunne lide den, selv om du ikke kan lide westerns«, citerer de eksempelvis mediet Vulture for at skrive.

Serien foregår i Det vilde vesten i 1880'erne, hvor den fredløse revolvermand Frank Griffin er på jagt efter en tidligere sammensvoren, som har vendt ham ryggen. Og den jagt bringer ham til en mystisk by, der er befolket udelukkende af kvinder.

Som man kan se i traileren gør det ikke Frank Griffin og hans kumpaner specielt bløde i knæene, og der udspiller sig et sandt voldsorgie, når kvinderne skal forsøge at forsvare deres by.

Seriens første sæson er kun på seks afsnit, men med på en spilletid på op til 80 minutter per afsnit er man ikke igennem den på en eftermiddag. Og det er en god ting, hvis man spørger USA Today:

»Det er måske bare en simpel historie om godt og ondt, men der er en grund til, at den formular virker. Og gode gudløs, hvor det virker her«, skriver avisen.

Godless kan ses på Netflix fra i dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
BTs karakterer efter vildt brag i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx