Af - 16/09-13 15:47; Opdateret: 16/09-13 16:05

Danmark har fået nok af Thomas BlachmanDanmark har fået nok af Thomas Blachman

Thomas Blachmans 'Mentor'-program er seermæssigt en katastrofe. Ny undersøgelse foretaget af YouGov viser yderligere, at 55 procent af danskerne har fået nok af den skaldede provokatør.

storybild

(Billede: Mogens Flindt)

Da Thomas Blachmans 'Mentor'-program havde premiere den 30. august, så 646.000 danskere med hjemme i stuerne. Da program nummer tre blev vist i fredags, havde over 300.000 seere skiftet kanal.

LÆS OGSÅ: Blachman taber til 'X Factor'

På blot tre uger har Blachman altså tabt halvdelen af sine seere, og med 'Vild med dans' tilbage på TV2, ser Blachmans projekt ud til at blive en seermæssig katastrofe. Det lader underholdningsredaktøren på DR, Rasmus Ladefoged ikke slå sig ud af:

- Selvfølgelig kunne vi godt tænke os nogle flere seere, men når det så er sagt, så synes jeg også, vi har at gøre med et ret spændende programformat. Vi er ret stolte af at kunne præsentere et nyudviklet, dansk program, hvor vi tager en chance og prøver noget helt nyt af, som man ikke har set før. Det står vi ved. Og det synes vi også, er en del af det, vi skal som public service station.

LÆS OGSÅ: Sådan fungerer Blachmans nye program

Rasmus Ladefoged afviser at tage 'Mentor' af sendefladen, selv hvis seertalene skulle falde yderligere.

Han har et bud på de faldende seertal:

- En af grundende er , at der er mange alternativer på de andre kanaler samtidig. Jeg tror også, det har meget at gøre med, at det er et nyt format. Nye programmer skal altid have lidt tid, før det slår sig fast. Det er vi ikke lykkedes med endnu.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer Michael Laudrup med i 'Vild med dans'

Ifølge en ny undersøgelse foretaget af YouGov har 55 procent af danskerne 'fået nok af Thomas Blachman.

Det får dog ikke underholdningsredaktøren til at fjerne Blachman fra programmet:

- Blachman er rigtig god til at sætte diskussioner i gang, og vi synes, han stadig har en del at byde på. En af de ting programmet handler om, og som han gerne vil sætte fokus på, er om vi kan blive bedre til at hjælpe hinanden, og det synes vi ikke, der er nogen, der gør bedre end Thomas Blachman.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Blev enkemand som 38-årig: Nu er...
bt.dk
Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Tidligere skovrider med...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx