Af - 19/09-14 22:09

Paprika Steen knuste modstanden i Vild med dansPaprika Steen knuste modstanden i Vild med dans

Paprika Steen har drømt om at blive danser. Her til aften tog hun første skridt.

storybild

(Billede: Polfoto)

Paprika Steen er anerkendt som en af Danmarks bedste skuespillere, men at hun også er en ørn på et dansegulv kom som en overraskelse for de fleste.

Sammen med sin makker, Mads Vad, blev skuespilleren dagens bedste og sikrede sig med en imponerende 'Cha cha cha' flotte ord fra dommerpanelet.

- Det der skuespillergen, indledte dommer Nikolaj Hübbe med et nærmest sagligt ansigtsudtryk, imens han så på Paprika Steen.

Allan Simonsen: Erik Brandt kan godt tage min plads
Allan Simonsen: Erik Brandt kan godt tage min plads

- Jeg glædede mig meget til, at jeg skulle se dig på dansegulvet. Jeg synes, du er en vidunderlig skuespiller, og så må vi se, om vi kan gøre dig til en vidunderlig danser. Det tror jeg, at vi kan. Det var en meget flot Vild med dans-debut.

USO: Jeg vil vinde 'Vild med dans'
USO: Jeg vil vinde 'Vild med dans'

En glad Paprika Steen fik 17 point af dommerne, og det glædede skuespilleren, der afslørede, at hun altid har drømt om at blive danser.

-Jeg har virkelig glædet mig til at danse. Mærke gulvet, mærke musikken. Jeg har altid drømt om at blive danser, men det kunne jeg ikke, fordi jeg havde en for stor.. ja, røv, sagde hun.

Astrid Krag dårligst i ‘Vild med dans’: Det var fantastisk
Astrid Krag dårligst i ‘Vild med dans’: Det var fantastisk

Dagens dårligste danser blev den tidligere badmintonspiller Tine Baun, der kun kunne mønstre otte dommerpoint. Men da hun blev reddet af seerne, blev det i stedet komikeren Thomas Wivel, der måtte en tur i omdans, hvor modstanderen hed Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

Det slap Astrid Krag og Thomas Evers bedst fra, og parret kan dermed se frem til at vise sig frem for danskerne igen i næste uge.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guldvinder hældte øl i hovedet på...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx