Af Sebastian Kirk - 07/02-18 20:27

Så du det? Derfor stjal denne dreng al opmærksomhed til Super BowlSå du det? Derfor stjal denne dreng al opmærksomhed til Super Bowl

En ukendt dreng gik viral på sociale medier, da han pludselig var i fokus under pausen ved Super Bowl.

storybild

Drengen på højre side af Justin Timberlake er blevet genstand for utallige jokes og memes på sociale medier. (Billede: CHRISTOPHER POLK)

Justin Timberlake stod for underholdningen, da der var pause i Super Bowl natten til mandag. Men det var en komplet ukendt dreng, der stjal opmærksomheden på de sociale medier.

Drengen kom helt tilfældigt til at stå klods op ad Timberlake, men han lignede en, der ikke helt vidste, hvordan han skulle forholde sig det. I stedet for at deltage i festen stod han tilsyneladende helt upåvirket og kiggede på sin telefon.

Det endte med, at han fik en selfie med stjernen - og på Twitter var folk ellevilde:

'Bedste del ved Super Bowl og pause-showet er drengen, der virkelig ikke havde nogen anelse om, hvem Justin Timberlake er,' skriver Samantha Michelle eksempelvis.

13-årige Ryan endte med at få en vellykket selfie med Justin Timberlake til pause-showet under Super Bowl. (Billede: CHRISTOPHER POLK)

'Stjernen til pause-showet: Drengen, som ikke er helt sikker på, hvad han skal gøre med sin telefon, mens Timberlake danser en meter fra ham og 100 millioner kigger på,' supplerer John M. Bishop.

ABC News har efterfølgende fået fat i drengen, som viser sig at være 13-årige Ryan. Han siger, at han udmærket kender Justin Timberlake, som han kalder for sin 'yndlings-sanger'.

»Jeg tænkte, at jeg ikke ville få den mulighed igen, så jeg gik bare efter det,« forklarer Ryan og fortsætter:

»Jeg prøvede først at få en selfie med ham, og så gik min telefon ud. Så startede den op igen. Men jeg fik et billede med ham. Det var bare så sejt. Jeg var målløs.«

Resultatet af den omtalte selfie, 13-årige Ryan tog med Justin Timberlake. (Billede: Privatfoto/Ryan)

Pause-showet ved Super Bowl har tradition for at skabe stor opmærksomhed, og indimellem sker der noget helt ekstraordinært.

For eksempel i 2004, da Janet Jackson viste sit ene bryst frem - eller i 2015, da en af Katy Perrys dansere iført et haj-kostume stjal al opmærksomheden ved at danse ude af takt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx