Af - 22/01-15 15:43; Opdateret: 22/01-15 15:53

Hvad er en god mor? 7-årige Nemos svar får dig til at smelteHvad er en god mor? 7-årige Nemos svar får dig til at smelte

Denne gang svarer Nemo en gravid læser på, hvordan hun bliver en god mor, og hvad et godt navn til hendes kommende barn er.

Sandheden skal man høre fra fulde folk og børn. Og Nemo på syv år er et klogt barn, der giver ærlige svar på voksnes spørgsmål.

I denne uge af Nemos Brevkasse svarer han på, hvordan man bliver en god mor, og hvad der er et godt navn til en baby, for ugens spørgsmål bliver stillet af en gravid læser.

TV: 7-årige Nemo forklarer: Sådan håndterer du jalousi
TV: 7-årige Nemo forklarer: Sådan håndterer du jalousi

- Forældre skal tænke over at navnet skal være sødt, men ikke for sødt. Det skal heller ikke være for langt eller for kort, siger Nemo, der mener at Nuser er for sødt og Bo er for kort.

Til gengæld mener Nemo, at Vega er et meget pænt navn. Og det er heldigt, for hans mor har kaldt hans egen lillesøster for Vega.

TV: 7-årige Nemo forklarer, hvordan du får en kæreste
TV: 7-årige Nemo forklarer, hvordan du får en kæreste

- En god mor skal være sød, men ikke for sød. Hun skal ikke forkæle for meget. En god mor skal også nogle gange skælde lidt ud, forklarer Nemo, der dog mener, at en god mor ikke råber rigtig højt.

TV: 7-årige Nemo giver ærlige svar om kærlighed
TV: 7-årige Nemo giver ærlige svar om kærlighed

Nemo mener, at en god mor, skal være flot...

- Men ikke for flot. Og hun skal kunne gøre rent. Og trøste, siger Nemo og slutter:

- Hende der, der stillede spørgsmålet, hun ligner en, der godt kunne blive en god mor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx