Af - 03/09-13 15:40; Opdateret: 03/09-13 16:03

Fræk forfatter ville hellere have R-PatzFræk forfatter ville hellere have R-Patz

Dakota Johnson og Charlie Hunnam har scoret hovedrollerne i næste års mest omtalte film.

storybild

Han er da også ret pæn i et (blå)gråt jakkesæt, så man kan ikke fortænke E.L. James i at have set sig lun på tanken om Robert Pattinson som Christian Grey i 'Fifty Shades of Grey'. (Billede: Polfoto/AP)

'Jeg er lykkelig over at kunne fortælle jer, at Charlie Hunnam og Dakota Johnson er blevet castet som Christian Grey og Anastasia Steele i filmatiseringen af 'Fifty Shades of Grey'.

Sådan skrev bestseller-forfatteren E.L. James på sin hjemmeside, da sløret endelig blev løftet for, hvilke skuespillere der skal lægge (fortrinsvis nøgne) kroppe til de to hovedpersoner i den storsælgende roman.

LÆS OGSÅ: Officielt: De får rollerne i 'Fifty Shades of Grey'

Men skal man tro hendes kollega, 'American Psycho'-forfatteren Bret Easton Ellis, var skæggede Charlie Hunnam, kendt fra tv-serien 'Sons of Anarchy', ikke den, E.L. James drømte om at se i rollen som den kinky milliardær i filmen.

'Snakkede med E.L. James til en fest i sommer: Hendes førstevalg som Christian var Robert Pattinson', skriver provoen på Twitter, hvor han også afslører, at hverken Matt Bomer eller Ian Somerhalder nogensinde var seriøse kandidater. De to flotte skuespillere har ellers været blandt publikums favoritter til rollen, siden filmrettighederne til de tre succesromaner blev købt af Universal Studios for knap 30 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Hun skal instruere 'Fifty Shades of Grey'

Folkene bag filmen, der får dansk premiere den 31. juli næste år, fortæller, at en række faktorer spillede ind, da Dakota Johnson og Charlie Hunnam blev castet.

De to skuespillere skulle ifølge 'Fifty Shades of Grey'-producer Michael De Luca have 'en utrolig kemi', mens også Dakota Johnsons vilje til at smide tøjet har spillet ind. Flere andre skuespillerinder har trukket sig på grund af de mange afslørende scener.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Ny popularitetsmåling: Topminister...
bt.dk
Medie: Nye detaljer afsløret om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx