Af - 26/09-13 07:00; Opdateret: 26/09-13 08:32

Ben Affleck: Justin Timberlake pisser mig afBen Affleck: Justin Timberlake pisser mig af

Den 41-årige skuespiller og instruktør Ben Affleck spiller manden bag en online pokerside i sin nyeste film 'Runner Runner'. Affleck har koncentreret sig om at være instruktør de seneste år, men nu har han atter kastet sig over skuespillet

storybild

(Billede: Polfoto)

Ben Affleck om:

At spille sammen med Justin Timberlake
”Justin overraskede mig positivt. Hver dag opdagede jeg noget nyt, han virkelig var god til og jeg kom til et punkt, hvor det pissede mig af. Lige meget hvad, så er Justin bedre til det end dig. Man tør ikke nynne en eneste tone i nærheden af Justin. Jeg har selv oplevet, at man ikke kan ændre måden, medierne udstiller en på. Justin havde mange fordomme imod sig, fordi han var barnestjerne og med i et boyband, men han har vist, at han har et kæmpe talent og skal tages seriøst. Samtidig er han professionel, moden af sin alder, god til alt og dedikeret. Jeg brugte meget tid på at beundre Justin.”

At stå foran kameraet i stedet for bagved
”Det er virkelig, virkelig tilfredsstillende at instruere en film, fordi man har kontrol over, hvordan den tager form. Men på den anden side, er der også noget befriende ved bare at være skuespiller og kun bekymre sig om sin egen præstation. Hvis der opstår en krise, kan du bare sige, at du går ud i din trailer, imens de andre løser den.”

At spille med i en film om poker, når han selv er en erfaren spiller

”Fordi jeg allerede havde en god indsigt i poker-verdenen og har spillet en del, kunne jeg bidrage og gøre det hele mere nuanceret. Ellers havde jeg været nødt til at bruge to-tre måneder på at researche. Jeg spillede poker online, men stoppede, fordi jeg syntes, det var uhæderligt og enormt let at blive snydt. Derfor tænkte jeg, at vi kunne introducere publikum til den del af pokerverdenen, som de ikke kender til. Når jeg går i biografen, vil jeg have et autentisk indblik i noget, jeg ellers ikke ville få adgang til, lige meget om det er Midgård eller en bar i Boston.”

Kriterier for at vælge roller, når han selv er en Oscar-vindende instruktør
”Jeg tænker over, hvad jeg finder interessant, og hvad jeg har lyst til at lave. Jeg vil gerne blive ved med med at spille nye slags roller. Min rolle i 'Runner Runner' er helt anderledes fra de roller, jeg har spillet i løbet af de seneste år. Det er rart at være med i en film, der ikke er en 'award'-film som ikke tager sig selv for seriøst. Den her film handler om sjov og ballade, og det var derfor, jeg gerne ville medvirke. Min næste nye film 'Gone Girl' har jeg valgt at spille med i for at få lov til at arbejde med David Fincher. For fremtiden vil jeg gerne balancere film i popkultur-genren med film, der er mere seriøse, men jeg synes, man skal have en seriøs tilgang til alt, man vælger at være med i.”

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Ny gade til dine børns barndom? Nu...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx