Af - 18/04-15 08:19

Hvad så DR? Hvornår får I dette geniale tv-show til Danmark?Hvad så DR? Hvornår får I dette geniale tv-show til Danmark?

I USA skriger de af grin over det nye underholdningsshow 'Lip Sync Battle', hvor kendte mimer om kap til kendte sange. DR vil ikke afvise, at vi snart ser det på dansk tv.

Er du stor Jimmy Fallon-fan, ved du, hvad vi taler om: 'Lip Sync Battle' - showet hvor kendte duellerer på, hvem der er bedst til at mime en kendt sang.

Det startede hjemme hos komikeren Stephen Merchant (ham den akavaede høje englænder), som legede det med sine kendis-venner John Krasinski (den underspillede charmetrold fra 'The Office') og Emily Blunt (den stramtantede fra 'The Devil Wears Prada').

TV: Spot on! Aguilera imiterer Britney PERFEKT
TV: Spot on! Aguilera imiterer Britney PERFEKT

Stephen Merchant var gæst hos talkshow-værten Jimmy Fallon, hvor de 'lip sync'-battlede', det blev et fast element i showet, og nu er det så blevet til et selvstændigt underholdningsprogram.

Sæson 1 er i fuld gang i USA, hvor alt fra Justin Bieber, Anna Kendrick til Anne Hathaway har været på scenen. Særligt Hathaway har taget kegler med sin mime-version af Miley Cyrus' hittet 'Wrecking Ball' (se videoen øverst).

Jimmy Fallons 'The Tonight show' kører i forvejen herhjemme på DR3 så hvorfor ikke også vise 'Lip Sync Battle' på kanalen?

TV: Kendt skuespiller laver den bedste performance af Frozen -  nogensinde
TV: Kendt skuespiller laver den bedste performance af Frozen - nogensinde

Programindkøber hos DR Steen Salomonsen siger til metroxpress, at de har godt øje på 'Lip Sync Battle', men at de lige skal se det mere an, før de eventuelt går konkret på indkøb.

- Vi afviser ingenting, lyder det.

Justin Bieber i kamp:

Jimmy Fallon vs The Rock:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx