Af - 28/08-16 16:37; Opdateret: 28/08-16 16:50

AFSLØRING: Her er 'vinderen' af 'Robinson Ekspeditionen 2016'AFSLØRING: Her er 'vinderen' af 'Robinson Ekspeditionen 2016'

Når Jakob Kjeldbjerg mandag aften råber en ny sæson af ’Robinson Ekspeditionen’ i gang på TV3, skal du holde godt øje med 36-årige Henrik fra Solrød. Han passer nemlig perfekt ind i beskrivelsen som dette års vinder.

storybild

Vinderen af ’Robinson Ekspeditionen’ plejer at være en 36-årig, blond mand fra Sjælland. Sådan en er 36-årige Henrik Oltmann Andersen fra Solrød, og dermed bør han ifølge metroxpress beregninger vinde årets ekspedition, der har premiere på TV3 mandag aften.

Frække Caroline afslører: Så meget onanerede jeg på Robinson-øen
Frække Caroline afslører: Så meget onanerede jeg på Robinson-øen

Henrik, der i Danmark arbejder som selvstændig tømrer, må selvfølgelig ikke afsløre, hvad forsommerens optagelser er endt ud i, men siger til metroxpress:

- Jeg går altid 100 procent ind i de ting, jeg laver, ellers gider jeg ikke. Jeg er vant til at styre rigtig mange folk i dagligdagen lige fra dem på 18 til dem på 60, så udgangspunktet i et langt eventyr var mit mål.

Fræk Paradise-stjerne skal være med i Robinson
Fræk Paradise-stjerne skal være med i Robinson

69% af ’Robinson’-vinderne er mænd. Adspurgt om det var en fordel at være mand på øen, svarer Henrik:

- Haha, er det ikke altid en fordel?

Den gennemsnitlige vinder er 36 år. Også det oplevede Henrik som en fordel.

- Jeg faldt ikke uden for nogle af grupperne. Jeg kunne nemt snakke med alt om lige fra de vilde byture til politik. Så der var hele tiden noget at snakke om.

Utroligt: Tre strandede mænd staver 'hjælp' i sandet og bliver reddet
Utroligt: Tre strandede mænd staver 'hjælp' i sandet og bliver reddet

Dybvad anmelder ’Robinson Ekspeditionen’

Hold øje med mx.dk umiddelbart efter aftenens afsnit af ’Robinson Ekspeditionen (klokken 22.00), hvor standupkomiker og reality-fan Tobias Dybvad og hans makker fra ’Dybvaaaaad’ Rasmus Olsen vil anmelde premiereafsnittet.

Tobias Dybvad afslører på forhånd, at han er fan af Caroline fra ’Paradise Hotel’, der har en plads på ’Robinson’-holdet:

- Jeg holder med Caroline i alt. I hele det der onani-noget, hvor folk bliver så forargede. Jeg voter for hende.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx