Af - 30/08-16 17:35

Er 20-årige Helena Nordens næste topmodel?Er 20-årige Helena Nordens næste topmodel?

Den nye sæson af modelkonkurrencen på Kanal 4 kommer til at have fokus på modeller med former.

Få en forsmag på programmet her.

Seks danske piger pryder tv-skærmene landet over tirsdag aften, når den nye sæson af Topmodel har premiere. Denne gang under titlen Topmodel Curves, hvor kvinder fra Danmark, Norge og Sverige dyster i en modelkonkurrence, hvor alle minimum bruger størrelse 42 i tøj.

En af dem er 20-årige Helena Thompson fra Randers, der har travlt med jobbet som omsorgsmedhjælper på et neurocenter og et tjenerjob. Hun håber, at hun får yderligere travlt med en modelkarriere efter deltagelse i Topmodel Curves.

Helena er særligt passioneret omkring at gøre en positiv forskel ved at deltage i konkurrencen.

- Jeg har altid selv være en kurvet pige med en krop, som der ikke altid er accept af fra samfundets side. Og det ville jeg gerne være med til at gøre noget ved, siger hun.

- Vi skal gøre op med nogle af de her kropsidealer. Nogle er nødt til at gå forrest, og der har jeg ikke noget imod at tage det på mig og være der for de piger, der har det svært. Vise dem, at der rigtigt mange forskellige kroppe. Der ikke er et facit for, hvordan man skal se ud kropsmæssigt, siger Helena.

Selv kom hun med egne ord igennem teenageårene med en god portion selvværd, takket være sin familie, der fortalte hende, at hun var smuk og dejlig uanset hvad.

- Det hele skal heller ikke ligge på modebranchens skuldre. Der er også et ansvar hjemmefra, hvor forældre kan udstyre deres børn med et selvværd, der passer til den verden, vi lever i, siger Helena.

Helena Thompson.

Dommer Lina Rafn og de danske deltagere i Topmodel Curves.

Topmodel Curves har premiere tirsdag aften klokken 20 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Liste: Her er de rigeste modeller i verden

LÆS OGSÅ: Dansk topmodel gør comeback - med en HELT særlig gæst

LÆS OGSÅ: Global afstemning: Her er den smukkeste dansker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx