Af - 09/06-15 09:20

Mord i The Simpsons: Den her familie mister snart et medlemMord i The Simpsons: Den her familie mister snart et medlem

Når der til efteråret ruller et Halloween-afsnit af The Simpsons over skærmen, vil en af de bærende karakterer dø - men bare rolig, han vender tilbage igen.

Bildstrecke im Grossformat »

Han plejer som regel at slippe afsted med livet i behold, når Sideshow Bobs diabolske planer føres ud i livet, men sådan kommer det ikke til at gå den her gang.

Efter 22 år med mislykkede forsøg vil det endelig lykkes for den kriminelle Bob at dræbe Bart Simpson i et afsnit af den populære TV-serie. Det skriver The Mirror.

Det er Al Jean, der er executive producer på serien, der har afsløret, at Sideshow Bob endelig får fuldført sin mission om at hævne sig på Bart. Det skete lørdag under ATX Festival i den amerikanske stat Texas.

Hovedrolle fyret fra 'The Simpsons' efter 26 år
Hovedrolle fyret fra 'The Simpsons' efter 26 år

Årsagen til, at Bart nu skal prøve at dø, kommer fra en klassisk Looney Tunes-serie, som altid har irriteret Al Jean.

Hun har nemlig altid ønsket at se, at den uheldige ulv fik skovlen under den lynhurtige jordgøg (den der siger 'meep meep') i bare et af de mange afsnit om 'Grimm E. Ulv og Hjulben', som serien hedder.

- Jeg hader frustrations-komedier, så dem kører vi lidt på. Derfor vil Sideshow Bob endelig få dræbt Bart på en eller anden måde - og så vil han så ikke ane, hvad han skal gøre af sig selv, efter hans livsmission er fuldført, siger Al Jean.

TV: Bliv udødeliggjort med en Simpsons-karakter
TV: Bliv udødeliggjort med en Simpsons-karakter

At Bart dør, betyder dog hverken, at vi skal vinke farvel til serien eller til ham. Det bliver nemlig som en del af en Halloween-special, at Bart må miste livet. Han vil derfor være i live og klar på at lave ballade igen efter det afsnit.

Om Sideshow Bob så vil fortsætte med at prøve at få Bart ned med nakken, fortalte produceren ikke.

Den karismatiske karakter med de store fødder og endnu større hår har forsøgt sig på det siden 1993, efter Bart Simpson i seriens 12. afsnit i 1990 forpurrede Sideshow Bobs plan om at få Krysty The Clown i fængsel for falske anklager om et røveri.

Den ene halvdel bag Simpson-familien er død
Den ene halvdel bag Simpson-familien er død


LÆS OGSÅ: Kendt Simpsons-figur skiftede hudfarve: Derfor gjorde de ham gul

LÆS OGSÅ: Kræftsyg Simpsons-skaber donerer halv milliard til dyrevenner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx