Af Niels Pedersen - 22/08-17 12:40

Amerikansk skuespiller stukket ihjel for øjnene af sin koneAmerikansk skuespiller stukket ihjel for øjnene af sin kone

Den amerikanske skuespiller George Carroll blev fuldstændig umotiveret stukket ihjel for øjnene af sin hustru Christina Carroll, som også er skuespiller. Han blev blot 42 år gammel.

storybild

42-årige George B. Carroll blev stukket ihjel for øjnene af sin kone. (Billede: Privat)

Mordet fandt sted lørdag morgen ved 9.30-tiden tæt på skuespillerparrets hjem i Brooklyn, New York. Det skriver New York Post.

Parret var på vej tilbage til deres hjem i Greenpoint, Brooklyn, da de blev passet op af en gruppe mænd på gaden. Ifølge Christina Carroll spurgte de hendes mand om, 'hvad han gloede på'.

»Min mand er fra Texas, så han sagde bare 'Jeg kigger',« fortæller hun til New York Post.

Den ellers ganske uskyldige kommentar var nok til at tænde to af mændene helt af. De fór op og angreb George Carroll med en kniv.

»De jagtede ham. Min mand løb. Han kastede sin telefon efter dem i et forsøg på at forsvare sig selv. Det gik så hurtigt… Der var så meget blod,« siger 41-årige Christina Carroll.

Skuespilleren blev stukket i brystet, og selvom han efterfølgende blev hastet til hospitalet, stod George Carrolls liv desværre ikke til at redde. Han blev erklæret død kort efter ankomsten.

Christina Carroll kom ikke noget til under det meningsløse overfald, men er selvfølgelig i dyb sorg over, at hendes mand pludselig er blevet revet fra hende.

»Jeg kan ikke forstå det. Vi havde lige set en lejlighed og skulle have set yderligere to lejligheder i dag. Jeg kan ikke fatte, at vi taler om ham i datid,« siger hun.

George Carroll flyttede fra Texas til New York i 2001 og fandt tre år senere sammen med Christina Carroll. Parret blev gift i 2012. For et halvt år siden flyttede de til Greenpoint fra Cypress Hill, som de anså for at være blevet et for farligt sted at bo.

George Carroll optrådte af og til på det berømte New York-teater Broadway og har enkelte filmroller på CV'et, men nåede aldrig at få det store gennembrud før sin tragiske død.

Morderne er stadig på fri fod.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx