Af - 25/07-15 11:23

MTV ligger for dødenMTV ligger for døden

Medievirksomheden Viacom, der blandt andet ejer MTV, er ikke fulgt med tiden, og kan være på vej mod konkurs, siger analytiker.

storybild

MTV daler hastigt i popularitet.

Den amerikanske mediegigant Viacom oplever katastrofale fald i seertallene, som alene i første halvdel af 2015 er skrumpet med 25 pocent.

Det skriver New York Post.

Viacom ejer tv-kanaler som MTV og Nickelodeon, men har ikke formået at følge med de unge over på digitale platforme, og har derfor mistet taget i dem, siger Todd Juenger fra analysefirmaet Bernstein.

TOP 10: Her er de mest sete klip på Youtube
TOP 10: Her er de mest sete klip på Youtube

Viacom er nu blevet hevet ind i en ond cirkel, og kan sammenlignes med Kodak, som gik konkurs, da filmrullekameraet blev erstattet med digitalkameraer.

- Publikum forsvinder, hvilket får reklameindtægterne til at falde, hvilket går ud over distributionen og sænker investeringerne i indholdet, hvilket får publikum til at forsvinde og så videre, siger Todd Juenger, som ifølge New York Post er en prominent skikkelse i den amerikanske mediebranche.

Dårligt nyt til alle J-Law-fans
Dårligt nyt til alle J-Law-fans

Han mener, at Viacom kunne have sikret fremtiden, hvis de havde investeret nogle milliarder i elektroniske platforme for blot få år siden, men at løbet meget vel kan være kørt nu.

LÆS OGSÅ: MTV-stjerne død: Kæmpede bravt mod kræften i et årti

LÆS OGSÅ: Berømte røve og mænd i kilt: Se de fedeste billeder fra EMA

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx