Af - 25/02-14 07:26

Kun på mx.dk: De nominerede til 'Zulu Awards' '14Kun på mx.dk: De nominerede til 'Zulu Awards' '14

Metroxpress har på vegne af TV2 Zulu fået æren at afsløre de nominerede i kategorien 'Årets TV-serie' til dette års 'Zulu Awards'. Sidste års vinder Martin Høgsted fra 'Danish Dynamite' er klar med gode råd.

storybild

Kære skuespiller/komiker. Ja, dig, der er med i 'Sjit Happens', 'Rytteriet', 'Dicte', 'Arvingerne', 'Aggressiv Amager' og 'Tomgang'.

Se hvem der bliver vært på Zulu Awards '14
Se hvem der bliver vært på Zulu Awards '14

Du er nomineret i kategorien 'Årets TV-serie' ved 'Zulu Awards 2014'. Den er god nok. I dag vil TV2 Zulu løfte sløret for alle nominerede, og her på metroxpress har vi fået lov til at præsentere tv-kategorien.

Var nødt til at se 20 reality-programmer om ugen
Var nødt til at se 20 reality-programmer om ugen

Vi har snakket med Martin Høgsted fra 'Danish Dynamite', der vandt prisen sidste år. Han husker det som en stor ting at vinde en 'Zulu Award':

- Først og fremmest blev vi (Martin Høgsted og Magnus Millang, red.) ekstremt glade. Vi havde virkelig håbet på at vinde, da 'Zulu Awards' jo bliver afgjort af publikum og ikke en jury. Det er dem, der rent faktisk sidder derhjemme og ser tv, der vælger en, og det bliver man sgu stolt af.

DR's ungdomskanal er blevet gråhåret
DR's ungdomskanal er blevet gråhåret

Martin Høgsted har et godt råd til årets nominerede:

- Lige meget om du regner med at vinde eller ej, skal du øve dig på at se overrasket ud. Man skal altid have sit 'hvad sker der? Det havde jeg ikke regnet med'-ansigt på. Og den bedste takke-tale er altid den, hvor man takker en masse, som publikum ikke ved, hvem er.

Zulus nye ekstrem-komiker: 'Jeg spiller bare mig selv'
Zulus nye ekstrem-komiker: 'Jeg spiller bare mig selv'

Herfra skal lyde et stort tillykke med nomineringen til Claes Quaade, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Jonathan Harboe, Nikolaj Stokholm, Rasmus Botoft, Martin Buch, Iben Hjejle, Simon Bonde, Peder Pedersen, Esben Pretzmann, Rune Tolsgaard, Sarah Grünewald, Mick Øgendahl, Rune Klan, Sami Darr og alle dem fra 'Arvingerne'.

Afstemningen går i gang på zuluawards.dk klokken 20 i aften.

LÆS OGSÅ: Standup kostede kærligheden

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Lars Løkke henvender sig direkte til...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx