Af Laura Rode Nygaard - 11/04-18 08:15

TV 2 afslører: Her er vores første X Factor-dommerTV 2 afslører: Her er vores første X Factor-dommer

Thomas Blachman er kendt for at sige sin mening direkte og uden omsvøb. Øverst i videoen kan du se, da  BT testede, om han selv har styr på sine mange citater og meninger 

storybild

Thomas Blachman tager endnu en tur som dommer i X Factor - som her i 2018 med Remee og Sanne Salomonsen ved sin side. (Billede: Martin Sylvest)

Thomas Blachman vil indfinde sig bag dommerbordet, når X Factor rykker til TV 2 i 2019. Det bekræfter TV 2.

Siden TV 2 i december kunne bekendtgøre, at det populære talentshow for fremtiden skal sendes på kanalen, har der været spekuleret i, hvem der kunne tænkes at bestrider dommer-tjansen på den kommercielle kanal.

Både Thomas Blachman og Remee har over for BT afsløret, at de er blevet spurgt af TV 2, om de kunne tænkes at tage en runde mere. Og nu bekræfter Thomas Blachman endelig sit ja.

»Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I 'X Factor' er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det,« siger Thomas Blachman ifølge TV 2.

Tidligere på månede fortalte X Factor-kollegaen Remee til BT, at også han var blevte spurgt.

»Jeg har fået tilbuddet fra TV 2, men jeg har endnu ikke truffet min beslutning,« sagde han.

Til gengæld ønsker den tredje og sidste dommer bag bordet, Sanne Salomonsen, ikke ta kommentere sin eventuelle rolle i kanalskiftet.

»Der er nogle bolde i luften, og hvis jeg fik tilbuddet, ville jeg overveje det, for jeg vil gerne lave tv. Det var derfor, jeg sagde ja til at lave X Factor i første omgang.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx