Af Bo Poulsen - 01/11-17 08:46

Ulla og Landmand-Brian blev forelskede: Derfor gik forholdet i stykker Ulla og Landmand-Brian blev forelskede: Derfor gik forholdet i stykker

I tirsdagens afsnit af det populære datingprogram 'Landmand søger kærlighed' fortalte Ulla og Brian, at de var blevet kærester efter en vellykket romantisk weekend.

storybild

Forholdet mellem Ulla og Brian holdt.

Men forelskelsen holdt ikke mellem de to, på trods af at de virkede til at være meget forelskede, da værten Lene Beier kom på besøg.

Ulla fortæller nemlig til TV 2, at forholdet mellem de to er helt slut. Det var især den tre timer lange køretur mellem de tos bopæle, der var udslagsgivende. Derudover fik Brian mere og mere travlt med at bijobbe og sin gård.

»Hvis nu jeg havde boet tættere på ham, kunne jeg jo have taget hjem til ham oftere, bare nogle timer, og køre på arbejde dagen efter,« siger Ulla til TV 2 og fortsætter:

»Jeg savnede ham, og jeg fortalte ham, at jeg syntes, der gik for lang tid imellem, at vi så hinanden. Men han gav ikke udtryk for det samme den anden vej.«

Det var i september, at forholdet mellem de to begyndte at smuldre. De havde en aftale, som Brian valgte at aflyse. Her fortalte han, at han var meget i tvivl om, hvorvidt forholdet ville holde.

Hun fortæller, at de to mødtes i midten af oktober for at få talt ud om tingene. Her erkendte Brian, at han ikke havde de samme følelser for Ulla, som hun havde for ham.

Ulla lægger vægt på, at de skiltes på en god og ordentlig måde. Hun slutter af med at konkludere, at hun gerne ville give forholdet en chance til, hvis Brian en dag besluttede sig for det.

BT og Metroxpress har forsøgt at få en kommentar fra Brian.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: 'Paradise'-fyr har...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Fordele og ulemper ved brugt eller ny...
bt.dk
Voldsomme besparelser i DR: Lars...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx