Af - 15/09-14 21:27

Det så du ikke på tv: Udmattet Robinson-deltager faldt omDet så du ikke på tv: Udmattet Robinson-deltager faldt om

Klynk er der masser af på Hold Nord, men der er ingen grund til at pive, siger ekspert. Vært Jakob Kjeldbjerg har en anden opfattelse.

storybild

Robinson Ekspeditionen er vendt tilbage til rødderne, og de sultne deltagere skriger på mad. (Billede: TV3)

- I skal have fyldt jeres depoter op, og det skal gå hurtigt, for ellers når I til et punkt meget hurtigt, hvor I ikke kan komme igennem. Det er ikke meningen med det her.

Robinson-Melissa fik blackout efter mødet med dødelig keglesnegl
Robinson-Melissa fik blackout efter mødet med dødelig keglesnegl

Robinson-deltager harpuneret med dødelig gift: Mystisk dyr angreb hende
Robinson-deltager harpuneret med dødelig gift: Mystisk dyr angreb hende

Jakob Kjeldbjerg så ualmindeligt bekymret ud i aftenens afsnit af Robinson Ekspeditionen. Hold Nord har tabt samtlige mad-dyster siden dag ét og ligner en flok deltagere, der er klar til at kradse af. Gruppen har levet næsten udelukkende af bønner i 10 dage og skriger på mad.

- Det er min 10. sæson som vært, og jeg har godt nok oplevet mange sultne mennesker, men det her var det mest kritiske niveau. Det, man ikke ser på tv, er at Anders virkelig er hårdt ramt. Han dejsede faktisk om, imens jeg var der. Så vi er i et grænseland, siger vært Jakob Kjeldbjerg.Ingen grund til klynk

Speciallæge og tidligere formand for Læger Uden Grænser, Søren Brix Christensen, mener ikke, at der er grund til, at deltagerne klynker.

- Der er folk, som har overlevet længere under murbrokker, så jeg ville ikke være bekymret på deltagernes vegne. Det kan være hårdt psykisk, men ens motor bryder altså ikke sammen af 10 dage på vand og bønner, siger han.

- Der er mange rundt omkring i verden, der vil være glade for den diæt. Bønner indeholder alt det rigtige, og hvis man skal finde et sted udover kød at få jern, så er bønner et rigtig godt bud.

Jakob Kjeldbjerg afviser da også, at programmet er gået over stregen.

- Det var vigtigt for mig, at de forstod, hvad de sagde nej til, da de afviste at få mad. Det gør ondt på mig, når jeg ser deltagerne sidde og græde, men fascinationen ved Robinson er, at man kan vinde mad eller sulte. Det er en hård leg.

Sådan gik det Kristian og Dorthe efter Robinson
Sådan gik det Kristian og Dorthe efter Robinson

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Laudrup om afdød Brøndby-borgmester:...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Legenden Iniesta takkede af i smal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx