Af Mads Brandsen,Niels Pedersen - 05/01-18 22:14

Seere hylder Sanne Salomonsen efter aftenens 'X Factor' - og spekulerer videre over én tingSeere hylder Sanne Salomonsen efter aftenens 'X Factor' - og spekulerer videre over én ting

Undrede du dig også?

storybild

Sanne Salomonsen under pressemøde for ny sæson af X Factor. X Factor pressemøde på vesterbro i København, tirsdag den 19. december, 2017.. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix 2017) (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det blev heller ikke i denne uge, at mysteriet om Thomas Helmigs og Sanne Salomonsens fortid blev opklaret, men til gengæld høster den nye dommer i X Factor ros på de sociale medier.

'Det er sgu svært ikke at holde enormt meget af Sanne', skriver Lasse Baagøe Hansen, og bakkes op af Diana Renée:

'Jeg har savnet Sanne i en hel uge.'

I fredagens audition-program fortalte Sanne Salomonsen om sit sygdomsforløb for 11 år siden, hvor hun blev ramt af en blodprop i hjernen.

Hun mindes et øjeblik med sin søn.

»Han ser på mig med store, våde øjne og tænkte: 'overlever min mor det her'?«

Det tog hende over tre år på at få trænet sin stemme op igen. Og yderligere tre år, før hun selv var tilfreds med det, hun hørte, når hun sang.

»Jeg valgte at kæmpe mig tilbage. Jeg ville have mit liv tilbage,« sagde Sanne Salomonsen i X Factor på DR1.

'Tror ikke der findes nogen ansigter, som rummer mere historie end Sannes... elsker det', skriver Niclas Bekker, der udover at kommentere på X Factor sidder i byrådet for Socialdemokraterne i Greve.

Der var dog ét spørgsmål, der stadig blæser i luften efter fredagens show. Har Sanne Salomonsen været i seng med Thomas Helmig? Efter at gruppen Os2 fra Thisted sang 'Alle sømænd er glade for piger', hvor der oplistes en lang række pigenavne, drillede Remee igen Sanne.

».... og Grethe og Hanne.... og Thomas og Sanne....«, sang han, mens Sanne fortsatte:

»... og Grethe og Lis...«

Det satte gang i tweetsene.

'DR er i gang med verdens længste cliffhanger: Har Sanne og Thomas Helmig knaldet eller ej?', spørger brugeren Mikkel og bakkes op af Morten Kaiser:

'“Det var lækkert. Det var dejligt” - har Sanne også sagt det til Helmig?'

Siden sidste uge har Ekstra Bladet - forgæves - forsøgt sig med at få sandheden om Sanne Salomonsens forhold til Thomas Helmig fra den anden hovedperson.

»Ved du hvad? Jeg vil gøre ligesom hende. Jeg vil bare grine lidt ad det. Vi er rigtig gode venner, og det har vi altid været. Og det er sådan set, som det er,« lød den kommentar fra Thomas Helmig.

LÆS OGSÅ: X Factor-auditionslegende stiller op igen: 'Denne gang behandlede dommerne mig stort set ordentligt'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
For 10 år siden blev han fængslet for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx