Af - 19/11-15 18:18

TV: MX-brugerne har talt: Dette par bliver sammenTV: MX-brugerne har talt: Dette par bliver sammen

I næste uge skal parrene i 'Gift ved første blik' tage stilling til, om de ønsker at forblive gift, når eksperimentet slutter. Ifølge MX-brugerne bliver ét par stensikkert sammen.

Poul og Lene havde store konflikter i denne ugesafsnit af Gift ved første blik, og det er endnu ikke sikkert for seerne, om de vælger at fortsætte den sidste uge af eksperimentet. Randi og Niels tror brugerne derimod biver sammen efter eksperimente (Credit: DR1/Snowman Productions Aps) Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der var masser af konflikt mellem Poul og Lene i denne uges afsnit af 'Gift ved første blik', og det er nok de færreste, der tror på, at parret vælger at beholde vielsesringene på, når de i næste uge skal vælge, om de stadig vil forblive gift efter det fem uger.

Til gengæld viste en uvildig afstemning på mx.dk efter tirsdagens afsnit, at brugerne har store forhåbninger til kærligheden mellem Randi og Niels.

Randi og Niels på Vorbasse marked (Foto: DR1/Snowman Productions Aps)

952 brugere har i skrivende stund svaret, om de tror på, at Randi og Niels vælger at forblive gift, når eksperimentet slutter. Af dem tror hele 89 procent på, at det rolige, jyske par Randi og Niels bliver sammen.

Brugerne af Mx.dk tror på kærligheden mellem Randi og Niels.

Randi fortalte da også til metroxpress efter tirsdagens afsnit, at parret ikke har haft nogen konflikter indtil videre - ud over Niels' hang til cigaretter, som Randi aldrig har været stor fan af.

Eksperimentet består af fire arrangerede ægteskaber, som et hold eksperter har sammensat ud fra "videnskabelige" parametre. Efter fem ugers ægteskab skal parrene tage stilling til, om de virkelig er et perfekt match og ønsker at fortsætte som mand og kone.

Sidste afsnit af 'Gift ved første blik' sendes tirsdag klokken 20.00 på DR1.

Randi og Niels på bryllupsrejsen til Bornholm. (Credit: DR1/Snowman Productions Aps)

Randi og Niels skal snart tage stilling til, om de vælger at blive sammen, når eksperimentet slutter i næste uge (Credit: DR1/Snowman Productions Aps)

TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?
TV: Gift ved første blik - Har Randi og Niels virkelig INGEN konflikter?

TV: Poul: Jeg var tæt på at forlade programmet
TV: Poul: Jeg var tæt på at forlade programmet


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx