Af - 04/02-16 13:31

REUNION: Se det første klip af 'Friends'-holdet samlet igenREUNION: Se det første klip af 'Friends'-holdet samlet igen

Fem af vennerne er samlet igen.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

I januar jublede alle 'Friends'-fans, da det kom frem, at castet for første gang siden seriens afslutning skulle mødes på tv igen.

Senere kom det dog frem, at der var et lille minus. Matthew Perry, som spillede Chandler, kunne ikke være med, fordi han spiller teater i London for tiden.

GALLERI: Kan du genkende stjernerne efter de har været igennem Snapchat-filter?
GALLERI: Kan du genkende stjernerne efter de har været igennem Snapchat-filter?

Nu har vi så endelig fået det første klip af de fem resterende venner sammen igen. I en ny trailer for en såkaldt 'special' på NBC sidder Monica, Joey, Phoebe, Rachel og Ross på rad og række i en sofa.

De mange stjerner er samlet for at ære for instruktøren James Burrows til en hyldestfest.

Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion
Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

Du kan se traileren her:

Programmet bliver vist den 21. februar i USA. Forhåbentlig vil der være klip tilgængelige på YouTube, som danske fans kan glæde sig over.

Andre kendte tv-stjerner bliver også forenet med deres gamle tv-familier i programmet. For eksempel stjernerne fra 'Will & Grace', 'Sams Bar' og 'Frasier'.

LÆS OGSÅ: 'Friends'-slænget knaldede med 120 - sådan fordelte de erobringerne

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks ønske: Overraskede...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx