Af - 07/10-16 09:27

'Den store bagedyst' giver 'Vild med dans' råd: Sådan får I flere seere'Den store bagedyst' giver 'Vild med dans' råd: Sådan får I flere seere

Efter en halvsløj start er ’Den store bagedyst’ nu kommet i fulde omdrejninger og har overhalet ’Vild med dans’ på seertal. Metroxpress har spurgt de involverede, hvad de siger til den aktuelle tv-krig.

Bildstrecke im Grossformat »

De første to uger kunne Claus Elming og co. prale af at have førertrøjen på i dansk tv, men nu har amatør-bagerne i ’Den store bagedyst’ slået dem af pinden og er lige nu efterårets mest populære tv-program med lidt over én million seere, kun overgået af Bimse-showet ’Bedrag’ om søndagen.’Den store bagedyst’, hvad skal ’Vild med dans’ gøre for at få ligeså mange seere som jer?

Luna, 20-årig populær amatørbager:
- De burde simpelthen bage kager i stedet for at danse. Der kunne helt sikkert komme noget godt tv ud af at lade en kendt dansk personlighed bage med en professionel konditor. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg aldrig har set ’Vild med dans’.

Iben, 39-årig populær amatørbager:
- Lidt fornyelse skader vel ikke. Måske skulle de prøve at få helt almindelige danskere som hr. og fru sovs kan spejle sig i med frem for en række ’kendisser’.

Kunne du forestille dig Britney Spears i dette populære tv-program?
Kunne du forestille dig Britney Spears i dette populære tv-program?

’Vild med dans’, hvad siger I til, at I er blevet overhalet af et kageprogram?

Julie Berthelsen, 37-årig upopulær amatørdanser:
- Jeg tænker, at det nok skal gå. Det er ikke noget, vi mærker så meget til i hverdagen. Jeg synes, produktionsholdet gør, hvad de kan for at fremme ’Vild med dans’, og vi er meget på og meget i gang på alle tænkelige måder – især på de sociale medier, så vi må bare fortsætte vores gode arbejde. Men ’Bagedysten’ er også et super program, der samler familierne, så jeg forstår bestemt, at det bliver set.

Lene Beier, 39-årig upoplær amatørdanser:
- Jeg er jo nydanser i ’Vild med dans’, så det eneste jeg kan gøre er at danse. Jeg er bestemt ikke et naturtalent på et dansegulv, men jeg kæmper i træningslokalet.

1 år efter: Se hvad de kendte fik ud af at være med i 'Vild med dans'
1 år efter: Se hvad de kendte fik ud af at være med i 'Vild med dans'

TEST DIG SELV: Hvor meget ved du egentlig om 'Den store bagedyst'?
TEST DIG SELV: Hvor meget ved du egentlig om 'Den store bagedyst'?


Seertal ifølge Gallup.dk:

Uge 39:
'Den store bagedyst': 1.001.000 seere
'Vild med dans: 953.000 seere

Uge 38:
'Vild med dans': 1.049.000 seere
'Den store bagedyst': 955.000 seere

Uge 37:
'Vild med dans': 909.000 seere
'Den store bagedyst': 825.000 seere

LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV: Kan du vinde 'Den store bagedyst'?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx