Af - 06/07-15 16:35; Opdateret: 06/07-15 17:46

Efter succesen 'En flænge i himlen': Bliver næste film lige så stor?Efter succesen 'En flænge i himlen': Bliver næste film lige så stor?

Sidste år blev filmatiseringen af John Greens roman ‘En flænge i himlen’ monster populær. Nu skal ‘Paper Towns’ forsøge at leve op til samme succes. Vi har spurgt forfatteren, om han er nervøs.

Bildstrecke im Grossformat »

Sidste år blev ‘En flænge i himlen’ en kæmpesucces verden over, og snart kommer endnu en af John Greens bøger på det store lærred.

‘Paper Towns’ har premiere den 23. juli og handler om en mystisk ung pige ved navn Margo, som forsvinder. Det sender hendes venner ud på noget af et eventyr for at finde hende igen.

Supermodel hænger ud med publikum på Roskilde Festival - har du set hende?
Supermodel hænger ud med publikum på Roskilde Festival - har du set hende?

Der er ingen tvivl om, at filmen har en helt anden stemning end ‘En flænge i himlen’, som handlede om to kræftsyge unge mennesker.

- Det er ikke svært at lave en film, der er sjovere end ‘En flænge i himlen’, siger forfatteren John Green til metroxpress.

Cara Delevingne åbner op om sin seksualitet og depressioner
Cara Delevingne åbner op om sin seksualitet og depressioner

- Det var som at være på sommerlejr som voksen, hvor jeg fik lov til at se min bog komme til live, siger han om at overvære optagelserne til den nye film.

Efter den store succes sidste år kunne man forestille sig, at der var lidt nerver på, inden den næste film udgives, men det er der ikke, forsikrer 37-årige John Green.

- Det er ikke ‘En flænge i himlen 2’. Vi prøvede ikke at lave en opfølger, men bare en god film. Jeg føler ikke, at der er konkurrence mellem de to historier, siger han.

Cara Delevingne poserer som herremodel
Cara Delevingne poserer som herremodel

I hovedrollerne ses modellen Cara Delevingne, der nu forsøger sig som skuespiller. Den mandlige hovedrolle bliver spillet af Nat Wolff, som også spillede med i ‘En flænge i himlen’.

John Green er glad for, at valget faldt på Cara Delevingne, selv om han ikke selv havde indflydelse på det.

Den nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslag
Den nye Jennifer Lawrence: Jeg har fået 100.000 afslag

- Cara forstår, hvordan det er, når folk projekterer deres egne tanker og bekymringer over på dig. De laver nogle konklusioner om hende baseret på meget lidt information og på billeder, siger John Green.

Se traileren til 'Paper Towns' her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx