Af Sebastian Kirk - 16/11-17 18:02

Her er den allerførste forsmag på den næste 'Harry Potter'-filmHer er den allerførste forsmag på den næste 'Harry Potter'-film

Efterfølgeren til 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' er på vej.

storybild

Historien om Harry Potter sluttede med den ottende og sidste film i 2011, men J.K. Rowlings magiske univers lever videre.

Sidste år fik vi spinoff-filmen 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', der foregår 65 år før den første bog og film om Harry Potter - og nu får vi en lille forsmag på efterfølgeren, der udkommer om et år.

På Instagram har filmens officielle profil således delt en meget kort video, hvor man ser hovedpersonerne i 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald', som toeren kommer til at hedde:

Flere af karaktererne kender vi allerede. Eddie Redmayne genoptager naturligvis sin rolle som Newt Scamander, mens Johnny Depp vender tilbage som den onde troldmand Gellert Grindelwald, hvis sande ydre vi fik en kort forsmag på i slutningen af den første film.

Men mest interessant er det nok, at vi endelig får lov til at se, hvordan den unge Albus Dumbledore - Harry Potters rektor på troldmandsskolen Hogwarts - ser ud. Den rolle tager Jude Law sig af.

I en pressemeddelelse fra Warner Bros. følger en længere forklaring på, hvem vi ellers ser i videoen:

'(Venstre mod højre) Jude Law spiller en ung Albus Dumbledore og tager teten som en af J.K. Rowlings mest elskede karakterer. Ezra Miller vender tilbage som den gådefulde Credence, hvis skæbne var uklar i slutningen af første film. Claudia Kim spiller Maledictus, som bærer en blodforbandelse, der gør, at hun transformerer sig til et uhyre. Zoë Kravitz spiller Leta Lestrange, som engang var tæt på Newt Scamander, men som nu er forlovet med hans bror. Callum Turner tilstøder rollelisten som Newts storebror, Theseus Scamander, en hyldet krigshelt og lederen af Auror-kontoret i det Britiske Ministerie for Magi. Katherine Waterson vender tilbage som Tina Goldstein, som er blevet genindsat som auror i MACUSA. Eddie Redmayne spiller igen hovedrollen som magizoologen Newt Scamander, som nu er blevet berømt i den magiske verden som forfatter af 'Fantastiske Skabninger og hvor de findes. Dan Fogler vender tilbage i rollen som den eneste ikke-troldmand i gruppen, Jacob Kowalski. Alison Sudol vender tilbage som Tinas frisindede søster, Queenie Goldstein - en legilimens, som kan læse tanker. Og Johnny Depp vender tilbage som den mægtige mørke troldmand Gellert Grindelwald.'

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' har biografpremiere den 16. november 2018.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eriksen snydt for drømmen: Manchester...
bt.dk
Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Blev kendt som Mini Me: Austin...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx