Af - 24/09-14 14:17

TV: Fetterleins børn undrede sig: Hvorfor skal du røre ved alting, far?TV: Fetterleins børn undrede sig: Hvorfor skal du røre ved alting, far?

Frederik Fetterleins OCD-lignende tvangshandlinger blev så markante, at han måtte opsøge en psykolog.

***SE FETTERLEIN FORTÆLLE OM SINE TVANGSTANKER I VIDEOEN OVER ARTIKLEN***

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein lægger kortene på bordet, når han torsdag kan ses på skærmen i Kanal 4-programmet ‘Fetterleins Fristelser’. Her ser man blandt andet, hvordan Frederik Fetterlein lider af OCD-lignende tvangstanker.

- Det bliver selvfølgelig klippet lidt vildt sammen, men jeg har været overtroisk siden tennistiden, hvor jeg skulle røre ved ting. Men dengang var det på et kontrolleret niveau, fortæller Frederik Fetterlein til metroxpress.

- Jeg tror, at det var for otte måneder siden, at mine børn begyndte at spørge ‘hvorfor rører du ved alting, far’. Det undrede mig, for folk plejede ikke at lægge mærke til det. Jeg plejede at kunne kontrollere det. Det irriterede mig, at jeg pludselig skulle tænke over at røre ved tingene, så jeg tog mig sammen og gik til psykolog.

Vildt! Fetterlein i tennis-comeback efter 10 år
Vildt! Fetterlein i tennis-comeback efter 10 år

Fetterlein: Amalie er en joke
Fetterlein: Amalie er en joke

Det var ifølge Frederik Fetterlein frygten for, at det skulle tage overhånd, der fik ham til at opsøge psykologen, og han understreger, at han har det meget bedre i dag, hvor han tildels har lært at kontrollere det.

- Jeg tænder og slukker stadig lyset. Og når jeg går ud af sengen eller i bad har jeg også nogle ritualer. Nogle gange tænder jeg lige vandet og slukker det igen. Det er stadig for meget, men det er meget bedre nu, siger han.

Fetterlein tilbage på tv: Færdig med reality
Fetterlein tilbage på tv: Færdig med reality

Se det frække billede: Saseline hygger sig i skumbad
Se det frække billede: Saseline hygger sig i skumbad

Den tidligere tennisspiller har været kendt for et udsvævende liv med fester og modeller, og den flamboyante livsstil førte til, at han i 2012 meldte sig til programmet Luksusfælden. Da proklamerede Fetterlein, at han ville være gældfri inden for to år, men sådan er det ikke gået.

- Jeg er ikke gældfri. Der er lavet en afdragsordning, og så betaler jeg pengene af, som hvis jeg havde købt et for dyrt hus. Lige nu har jeg ingen problemer, fordi jeg gør det på den måde. Men det er klart, at hvis jeg skulle betale 70.000 kroner af om måneden, så ville jeg have et problem, siger han.

Men hvordan tjener du dine penge?
- Jeg tjener penge på at lave TV, og så laver jeg nogle reklamefilm, ligesom jeg er model for nogle forskellige brands. Jeg kan ligeså godt tage imod en masse nu, hvor jeg kan. Men lige i starten sagde jeg ja til alting, det gør jeg ikke mere.

Du bor stadig på kendishotellet Stay. Er det smart, når du samtidig afdrager på en gæld?
- Stay koster lidt penge, men hvad er dyrt? Da jeg boede i Monaco, betalte jeg 70.000 kroner om måneden, så det er blevet billigere nu, og jeg får en fornuftig pris, fordi jeg kender dem. I gamle dage rejste jeg til London eller Paris hver weekend, det gør jeg ikke længere, fordi jeg prioriterer at have et godt hjem. Hvis jeg boede i en lejlighed på 70 kvadratmeter, kunne jeg godt rejse hver weekend og hygge mig, så det er en prioriteringssag for mig.

Hvornår regner du med at være gældfri?
- Det er umuligt at sige. Der er måneder, hvor jeg tjener vanvittigt mange penge, og så er der to måneder, hvor jeg ikke tjener noget, så det er svært at sætte tid på. Jeg lever ikke som en normal kernefamilie med en fast indkomst.

Programmet 'Fetterleins Fristelser' kan ses torsdag klokken 21.30 på Kanal 4.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Anna Due afslører: Derfor er jeg med...
bt.dk
Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Amalie overvejer at tage et stort...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx