Af - 09/03-15 13:48

'Geggo's drøm: Vil eje en stripklub'Geggo's drøm: Vil eje en stripklub

For Stephanie ‘Geggo’ Christiansen er tv blevet en livsstil, og hun har måske et nyt program på vej med hende selv i hovedrollen.

storybild

Mor Linse og Stephanie. (Billede: Polfoto/arkiv)

Linse Kesslers datter Stephanie ‘Geggo’ Christiansen drømmer om at gå i sin mors fodspor og åbne en stripklub.

Det fortalte hun, da metroxpress mødte hende på Bryggen forud for den nye sæson af det populære realityprogram om familien fra Bryggen. Her bad vi hende tage et kig i spåkuglen og fortælle, hvor hun ser sig selv om fem år.

- Der er jeg lige fyldt 30 år, så jeg har forhåbentlig to børn med min kæreste Cengiz. Jeg håber at åbne min egen skønhedsklinik, og når jeg har tjent godt på den, så vil jeg gerne åbne min egen stripklub, siger hun.

Linse om Viborg-pigerne: Tag på forældretur og klask fyrene ned
Linse om Viborg-pigerne: Tag på forældretur og klask fyrene ned

Den populære familie har mange fans, og selv om Linse Kessler bakser med fans, der dagligt ringer på hendes ringeklokke, så er familien sluppet heldigt fra at være i berømmelsens spotlight, lyder det fra ‘Geggo’.

- Vi er virkelig heldige. Uden at nævne navne, så er der andre, som må stå mål for rigtig hadske kommentarer. Ej, hvor kan folk være onde. Jeg ved ikke, hvad vi gør anderledes, men jeg er meget ydmyg over for det. Jeg er virkelig taknemmelig, understreger hun.

Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken
Linse Kessler forsøgte sig med populær dating-app - derfor gik det i vasken

Netop nu kan Stephanie ‘Geggo’ Christiansen opleves i den syvende sæson af ‘Familien fra Bryggen’, og det håber hun fortsætter til, man når sæson 100.

- Jeg er blevet vild med at lave tv. Det er ikke bare en hobby, det er en livsstil. ‘Familien fra Bryggen’ er vores hjertebarn, men jeg har måske noget nyt på vej, som vil være det største, der kan ske for mit tv-liv. Jeg krydser fingre for, at det bliver aktuelt, jeg glæder mig allerede helt vildt, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Opsigtsvækkende vidneudsagn i retten:...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Chok-melding: Kæmpe tunnel-projekt...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx