Af - 26/01-16 12:48

SØRGELIGT: Chandler kan ikke huske tre sæsoner af 'Venner'SØRGELIGT: Chandler kan ikke huske tre sæsoner af 'Venner'

Matthew Perry kan ikke huske sæson tre, fire og fem af 'Venner'.

Bildstrecke im Grossformat »
I 1994 hilste vi for første gang på alle vennerne i New York. Dengang var de i 20'erne og 30'erne. Vi fulgte dem helt indtil 2004. Klik videre for at se, hvordan stjernerne ser ud i dag. I 1998 vandt Lisa Kudrow en Emmy for sin rolle som Phoebe i 'Venner' Allerede i 2000 så hun noget anderledes ud. I dag er Lisa Kudrow 51 år og ser sådan her ud. Stadig med de lange lyse lokker. Sådan så Joey ud, da serien kørte over skærmen. Sådan ser han ud i dag. Den 47-årige skuespiller er lidt mere grå i toppen, men stadig til at kende. Sådan så Ross Geller ud i 2001, da 'Venner' var på sit højeste i vores alle sammens tv. Her er den 48-årige i år med sin familie. Han ligner sig selv. I 2002 kørte tv-serien stadig over skærmen, den sluttede nemlig først i 2004. Sådan så Cox ud dengang. Sådan ser den 50-årige skuespiller ud i dag. Flere medier har spekuleret i, at hun har fået lavet flere plastikoperationer. Hvad tror du? Rachel Green har været igennem utallige frisurer siden 'Venner' startede i 1994. Her er hun i 1995 med den klassiske 'Rachel'. Sådan ser den 46-årige stjerne ud i dag. Det er, som om hun lever i et univers, hvor tiden står stille, for hun ligner sig selv. Chandler Bing, som han så ud, da serien stadig kørte på tv. Her er den 45-årige skuespiller i dag. Vi husker vel også alle Gunther fra 'Central Perk'. Sådan så kaffe-skænkeren ud i 2012. Han er i dag 52 år. Det var ikke blot i serien, at pigerne var gode venner. Det er de også i virkeligheden. Især Jennifer og Courteney. Her ses de sammen i juli, 2014.

I mellem sæson tre og seks skete der følgende ting for Chandler Bing i 'Venner': Han fandt sammen med sin ekskæreste Janice igen, adopterede en kylling og en and, og gik i seng med Monica.

Selv om skuespilleren Matthew Perry spillede Chandler, så husker han ikke specielt meget fra de tre sæsoner, fortæller han i et interview hos 'The Chris Evans Breakfast Show'.

Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion
Se billedet: 'Big Bang Theory' og 'Venner' i kæmpe reunion

Skuespilleren havde nemlig store problemer med stoffer og alkohol på dette tidspunkt i sit liv. I showet blev han spurgt, hvilken episode af 'Venner' han mindst brød sig om:

- Åh, Gud. Jeg tror, svaret er, at jeg ikke kan huske tre år af serien. Så det er i hvert fald ikke afsnit imellem sæson tre og seks, siger Matthew Perry.

- En smule af tiden var jeg lidt ude af den, tilføjer han.

Ross ødelægger 'Venner'-reunion med skuffende udtalelse
Ross ødelægger 'Venner'-reunion med skuffende udtalelse

Matthew Perry har af flere omgange været forbi rehabiliteringscentre, men har holdt sig ædru og stoffri siden 2001.

I 2013 fortalte han mere om sine omtågede 'Venner'-år til magasinet People. Han fortæller, at de seks stjerner var på alles læber konstant, så stjernerne kunne ikke være i fred.

- Fra andres perspektiv lignede det nok, at jeg havde alt. Men jeg var faktisk ensom meget af tiden, fordi jeg var afhængig af alkohol, siger han.


LÆS OGSÅ: Husker du baby-Emma fra VENNER? Sådan ser hun ud i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx