28/03-14 19:41

X Factor-veteraner: Her er årets vinderX Factor-veteraner: Her er årets vinder

Lucy Mardou og Anthony Jasmin er favoritterne hos tidligere vindere og finalister i X Factor.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvis nogen har fornemmelse for, hvad det kræver at vinde X Factor, så må det være dem der allerede har prøvet det og de finalister, der var lige ved.

Men musik er jo også et spørgsmål om smag, og spørger man de tidligere deltagere og vindere af X Factor, er holdningen til, hvem der fortjener at vinde X Factor 2014, delte.

Så er det nu: Følg X Factor-finalen direkte her
Så er det nu: Følg X Factor-finalen direkte her

- Jeg tror Lucy vinder. Jeg synes, hun er den bedste af dem, der er tilbage. Der er noget ved hendes stemme, der rammer én, siger sidste års vinder Chresten Falck Damborg.

Karoline Kani Hassan, der kom i finalen i 2013-udgaven af X Factor, kan også godt se den 23-årige nordmand fra Thylejren som årets vinder af X Factor.

Remée: Færdig med 'X Factor' - måske
Remée: Færdig med 'X Factor' - måske

- Hvis folk vil have noget i samme genre, så bliver det nok Lucy, der vinder. Og det er der noget, der tyder på, for Ida, der vandt året før Chresten havde også en ret speciel lyd, vurderer hun.

Asien Sensation, der medvirkede i 2009, hepper også på Lucy Mardou. Men det er dog på en lidt mere indirekte måde.

- Vi er loyale over for vores gamle mentor, så vi holder med Remee (mentor for Lucy Mardou red.). Vi synes også Lucy har X Factor. Hun har i hvert fald noget specielt, og så rører hun os, når hun synger, siger de tre gruppemedlemmer.

X Factor – sluk for lyden, så gætter du bedre vinderen
X Factor – sluk for lyden, så gætter du bedre vinderen

En anden favorit hos de tidligere X Factor-finalister er Thomas Blachmans duo Anthony Jasmin. Linda Andrews, der vandt X Factor i 2009, tror gruppen har fat i det helt rigtige.

- Jeg tror faktisk også, de har bedre chancer for at skabe sig en karriere bagefter, fordi de både er en fyr og en pige og derfor simpelthen henvender sig til en større gruppe af mennesker, siger hun.

Laura Arensbak Kjærgaard, der blev nummer to i X Factor i 2008, er enig.

- Jeg kunne sgu også godt unde Thomas Blachman at vinde, så han også har prøvet det, og jeg synes faktisk også, at hans gruppe er ret god, siger hun. X Factor-finalen sendes live i aften kl. 20.00 på DR1.

Newspaq

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx