Af Bo Poulsen - 28/09-17 08:16

Ærlig Alene Hjemme-stjerne: Det skete der efter filmeneÆrlig Alene Hjemme-stjerne: Det skete der efter filmene

Devin Ratray er måske ikke et navn, som de fleste ville kunne huske. Men til gengæld er den ene af hans filmroller ganske populær.

storybild

Sådan så han ud i 1990, da han var storebror i 'Alene Hjemme'-filmene.

Devin Ratray er kendt - måske mest kendt - for at have spillet Macaulay Culkins storebror, Buzz, i de to 'Alene Hjemme'-film fra starten af 90'erne. På daværende tidspunkt var Ratray kun 13 år gammel. Men hvad er det sket med ham i tiden efter de populære børnefilm?

Hvis man ser på hans IMDB-profil ser det ud til, at han har været rimelig optaget af sin skuespilkarriere. Dog mest med små optrædener i film og tv-serier - senest har den nu 40 år gamle skuespiller medvirket i den nye superhelteserie 'The Tick'.

Men på et tidspunkt var han inde bag lås og slå. Det fortæller han i en ny omgang ekstramateriale til 'Alene Hjemme'-filmen. Det skriver Moviepilot.

»Jeg droppede ud af high school i mit sidste år og løb væk med Old Man Marley for at medvirke i et cirkus. Jeg endte også i fængsel, som alle troede, fordi jeg puttede et æsel i et badekar i delstaten Iowa,« siger han dog uden at fortælle, hvornår det skete.

Sådan ser Devin Ratray ud i dag.


Men tiden i fængsel brugte han tilsyneladende produktivt. Han hævder, at han fik en ph.D. i marinebiologi. Det er dog ikke uddannelsen, som han har fået brugt alt for meget. For ved siden af skuespilkarrieren fortæller han, at han gør sig som imitator.

»Jeg turnerer som Elvis. Altså ikke rigtigt som Elvis, men som en af hans imitatorer. Så jeg er faktisk en Elvis-imitator imitator. Jeg imiterer Elvis-imitatorer,« lyder den lidt kringlede forklaring.

Til dem, som af en eller anden årsag ikke kender 'Alene Hjemme'-filmene, så handler de om, hvordan den unge dreng Kevin McAllister igen og igen bliver efterladt alene af sin familie. De gjorde skuespilleren Macaulay Culkin til en kæmpe barnestjerne i 1990, hvor den første film udkom.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx