Af - 03/08-15 15:02; Opdateret: 03/08-15 15:25

TV: Smugkig fra Klovn 2 - Her lægger Casper sig ud med gangstereTV: Smugkig fra Klovn 2 - Her lægger Casper sig ud med gangstere

Endnu en lille forsmag til de utålmodige, der ikke kan vente til den nye KLOVN FOREVER kommer på det store lærred.

Et smugkig fra Klovn 2, hvor Casper og Frank fortsætter deres pinelige bedrifter i USA. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Så er det tid til en ny teaser fra den nye Klovn-film med Casper Christensen og Frank Hvam i hovedrollerne. Filmen lander i biograferne i september. Denne gang kan du se makkerparret på tur i USA, hvor der heller ikke er grænser for pinlighederne.

Fem år er gået, siden vi første gang så Casper og Frank i småklammerier, sejlende ad Gudenåen i det jyske landskab på den berømte Tour de Fisse. Den 24. september kan du endnu engang krumme tæer til pinlige scener med de to drengerøve i lidt mere eksotiske omgivelser, når duoen rejser rundt i USA.

I KLOVN FOREVER er Casper Christensen flyttet til det stjernespækkede Los Angeles for at forfølge sin drøm, og i forsøget på at redde deres gamle venskab har Frank også taget turen over Atlanten.

FOTOS: Nyt nøgen-chok fra Klovn!
FOTOS: Nyt nøgen-chok fra Klovn!

Med en hund på bagsædet og Frank ved rattet, havner duoen midt i et af USAs slumkvarterer i jagten på en pige ved navn Savanna.

Se hvordan mødet med et par sorte fyre ender i klippet øverst.

Ny Klovn-trailer: Yes, det bliver pinligt!
Ny Klovn-trailer: Yes, det bliver pinligt!

Nikolaj Coster-Waldau, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Simone Colling er bare et udpluk af personer, du kan glæde dig til at se i Klovn 2, hvor du også får et gensyn med gamle klovn-kendinge som Mia Lyhne, Iben Hjejle og Lars Hjortshøj.

Censureret! Casper og Franks underliv er for frækt
Censureret! Casper og Franks underliv er for frækt

KLOVN FOREVER er instrueret af Mikkel Nørgaard, der også stod bag ”Klovn – The Movie” og de fleste afsnit af Klovn-serien.

Nedenfor kan du se et par tidligere billeder, der er kommet ud i forbindelse med filmen.

LÆS OGSÅ: TV: Haha - se første scene fra den nye Klovn-film!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx