Af - 03/04-16 08:10; Opdateret: 03/04-16 11:26

Snehvides ukendte søster bliver den næste store disneyprinsesseSnehvides ukendte søster bliver den næste store disneyprinsesse

Snehvides søster..? Jep, i den originale eventyrhistorie havde Snehvide en søster, og nu er det blevet tid til 'Rosenrødes' store gennembrud

storybild

Snehvides ukendte søster Rosenrøde får endelig sit store filmiske gennembrud. (Billede: wikipedia)

Rosenrøde var med i den originale Brødrene Grimm-historie om Snehvide og Rosenrøde. Den Disneyfilm vi kender om Snehvide fra 1937 er dog ikke den samme historie som Brødrene Grimms eventyr.

IKKE for børn: Ny animationsfilm tager tykt pis på Disney og Pixar
IKKE for børn: Ny animationsfilm tager tykt pis på Disney og Pixar

Men nu får den oversete prinsesse endelig sit store gennembrud på det store lærred. Hun skal nemlig optræde i en genopførelse af Snehvide og de syv små dværge, som angiveligt skal 'indføre Rosenrøde i historien, og dermed bliver hun en nøglekarakter i den senere del af den klassiske historie' skriver The Hollywood Reporter.

Ny Indiana Jones-film i 2019
Ny Indiana Jones-film i 2019

Når Snehivde tager en bid af det ikoniske forgiftede æble og falder i sin dødelige søvn, må Rosenrøde drage ud på en farlig rejse med Gnavpot og de andre dværge for at finde en måde at bryde forbandelsen og bringe Snehvide til live igen.

Da Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseende
Da Demi Lovato fik kontrakt med Disney bad de hende ændre dette ved sit udseende

Manuskriptforfatteren Justin Merz har oprindeligt skrevet filmen som en alenestående disneyfilm, men en idé fra Evan Daugherty, manuskriptforfatteren bag Snow White and the Huntsman gjorde filmen til opfølgende film, nærmere end en ny historie.

via GIPHY

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Premier League-stjerne om...
bt.dk
Så skete det: Niklas Landin er blevet...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx