Af - 27/04-15 20:39

Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?Hov: Afslørede han lige vinderen af 'Paradise Hotel'?

Der er under to uger tilbage af årets ‘Paradise Hotel’.

Bildstrecke im Grossformat »

Rygterne, om hvem der vinder årets ‘Paradise Hotel’, har længe floreret i realitymiljøet: Anders Meyer, lyder det igen og igen.

Og den unge jyde render da også med sejren, hvis man spørger den tidligere Paradise-deltager Martin ‘Ham den gamle’ Hjort.

- Monique og Anders vinder, og Anders smider kuglen. Læg bare en plovmand fra mig på det bud, siger Martin ‘Ham den gamle’ Hjort til metroxpress, da vi beder ham give et bud på, hvem der vinder årets sæson.

'Ham den gamle' har haft et anstrengt forhold til TV3, siden han og vennen 'Stolle' blev smidt ud af realityprogrammet 'Et ton cash' og mister derfor ikke noget ved at afsløre vinderen. Vi beder ham uddybe, hvorfor det netop skulle være Anders, der løber med sejren:

- Monique er hjernen, der er villig til at spille spillet med nul kompromiser, og så er der Anders, der er meget vellidt og en god dreng, som kan stå lidt i ly nu, hvor folk prøver at få eventuelle stærke konkurrenter ud inden finalen, forklarer han.

Det lyder, som om du har noget insider-info?
- Hvorfor tror du det, lyder svaret efterfulgt af grinende smileys.

Christel afviste sex på Paradise Hotel: Derfor skete det alligevel
Christel afviste sex på Paradise Hotel: Derfor skete det alligevel

Hård kritik: 'Paradise' er kedeligt tv uden kant
Hård kritik: 'Paradise' er kedeligt tv uden kant


Anders eller Kasper H.

To af sidste års deltagere, Kasper Birch og Sandy Esko, gætter derimod på, at sejren går til Kasper H. Sandy Esko understreger, at hun ikke ved, hvem der vinder og kalder Anders et rigtigt godt bud, men hælder mere til Kasper H.

- Han kunne godt gå hen og vinde. Han er snu og utroligt vellidt. Han er heller ikke så fremme i skoene som Monique og Philip, det plejer at være en fordel, siger hun.

Nogenlunde samme besked lyder fra Kasper Birch.

- Ud fra det, jeg har set, så hælder jeg til Kasper H. og Anders. Jeg tror på Kasper H., det virker som om, at han har et godt overblik over, hvad der sker derinde. Han kombinerer det at være smart i en fart og tilbageholdende virkelig godt.

LÆS OGSÅ: TV: Hvad betyder erektion? Svaret er tåkrummende

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx