Af - 16/01-14 17:29

Oscar-nomineret: Vi lå lige og sovOscar-nomineret: Vi lå lige og sov

Det bliver måske til en spadseretur i L.A.-solen, men ellers har Amy Adams ikke de store partyplaner oven på sin Oscar-nominering.

storybild

Amy Adams sammen med kollegerne fra 'American Hustle', Bradley Cooper og Jennifer Lawrence. De er også begge nomineret for deres indsats. (Billede: Polfoto/AP)

Amy Adams var ikke den, der havde sat sit vækkeur til klokken halv seks i morges for at følge med i Oscar-nomineringerne.

Oscar-overblik: Her er de nominerede
Oscar-overblik: Her er de nominerede

- Det var en meget dejlig nyhed at stå op til – vi lå alle sammen og sov! siger skuespillerinden, der er nomineret til Oscar for sin rolle i 'American Hustle'.

- Det har været en stor udfordring at lave 'Hustle', så det er dejligt, at folk ikke bare kan lide filmen, men også sætter pris på os skuespillere, siger den 39-årige stjerne, der har været Oscar-nomineret fire gange tidligere, men stadig har sin første guldmand til gode.

Stjerne sagde nej til Oscar-rolle
Stjerne sagde nej til Oscar-rolle

Hun planlægger ikke det helt store gilde for at fejre dagens gode nyhed.

- Måske skal hele familien ud og gå en tur? Og dog – alle ser ret trætte ud lige nu, siger skuespillerinden, der er forlovet med kunstneren Darren Le Gallo og mor til Aviana på snart tre år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Så du også de høje flammer ved...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx