Af - 30/09-13 14:34

Reality-programmet flest danskere vil melde sig tilReality-programmet flest danskere vil melde sig til

Hvis den almindelige dansker skulle melde sig til et reality-program, ville valget ofte falde på 'Robinson ekspeditionen'. Casting-ekspert forklarer hvorfor.

storybild

(Billede: JØRGENSEN JAKOB)

Har du leget legen, 'hvis du skulle melde dig til et reality-program, hvilket ville du så vælge'?

LÆS OGSÅ: Gider ikke mere - Dildo-Jill træt af sex

Metroxpress har spurgt et repræsentativt udsnit af danskerne, og her svarer 17 procent 'Robinson eksepeditonen', hvor for eksempel kun to procent vælger 'Paradise Hotel'.

Det kommer ikke bag på casteren Elisa Lykke, der gennem tiden blandt andet har leveret deltagere til programmer som 'Big Brother' og 'Fristet':

- 'Robinsen ekspeditionen' ligger i den finere ende af reality-skalaen. Det er en ekstrem oplevelse. Her søger du ikke den hurtige berømmelse, men oplevelsen at overleve på en øde ø. I 'Robinson' ser du også alle typer. Både elite og arbejdsløse hvor personerne i 'Paradise Hotel' er mere underholdende karakterer.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg kysser store franske læber

Elisa Lykke tror dog stadig, at 'se mig'-programmer som 'Paradise Hotel' og 'Singleliv' er mest populære blandt de helt unge.

- De er måske lige kommet ud af en uddannelse og bliver draget af den hurtige adgangsbillet til den røde løber.

LÆS OGSÅ: Saseline får sit eget reality-show

Hvordan ser fremtiden ud for reality-programmer? Elisa Lykke tror, vi efter en stor bølge af reality-tv på alle kanaler, vil se en afmatning, hvor man finder formater med mere kød på.

- Det skal være programmer, hvor også karrierekvinden kan se sig selv som deltager. Trenden bliver, at man laver reality med proteiner i. Hvor man kommer ud og får en oplevelse, hvor det ikke kun er en badeferie og 'se mig'-mentalitet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har fem børn og 18 år yngre kæreste:...
bt.dk
'Ja, jeg onanerer. Det gør din...
bt.dk
Bendtner udstilles og revses: 'Han...
bt.dk
Jeg blev ringet op af en fremmed...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx