Af - 30/05-13 03:07

Numse-Rasmus forelsket i Abe-JulieNumse-Rasmus forelsket i Abe-Julie

Singlelivs største numse-fan, Rasmus, har forelsket sig i en to år gammel orangutang.

storybild

Drømmen om at få børn er ved at slukkes – så nu har Rasmus adopteret en abe i Borneo. (Billede: SBS Media)

Rasmus Birnbaum fra Singleliv er blevet forelsket. Pigen hedder Julie, og Rasmus er sikker på at få hende – til gengæld bliver det et langdistanceforhold. Og så er Julie en abe. Rasmus har nemlig 'adopteret' hende gennem Red Orangutangen i Borneo.

– Jeg har et godt hjerte, og det vil jeg da gerne have, at folk kan se. Folk i reality-branchen er så egocentrerede, men jeg vil gerne gøre noget godt for andre, siger Rasmus, som dog også har overvejet en lidt andet fordel ved det nye, økonomiske faderskab.

Læs også: Numse-Rasmus vil have fans på hotelværelset

– Jeg håber da også, at jeg kan score nogle damer på det. Det må jeg da kunne, lyder det tørt fra den 37-årige nordjyde, som drømmer om på et tidspunkt at besøge orangutang-centret – og Julie. Han har også en idé om, at hun bliver den eneste datter.

– Jeg tror sgu egentlig aldrig, at jeg får børn. Jeg er jo 37 nu, og jeg vil helst være bare lidt ung med mine børn. Jeg gider heller ikke en pakkeløsning med én, der har to-tre børn. En enkelt kan være fin nok, men ellers vil jeg da gerne have eget avl.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx