Af Bo Poulsen - 06/03-18 14:17

Mette har bedt Luksusfælden om hjælp: Låner penge af sin datter hver månedMette har bedt Luksusfælden om hjælp: Låner penge af sin datter hver måned

- Det er en frygtelig dårlig vane, erkender Mette.

storybild

56-årige Mette låner hver måned mellem 500-1000 kroner af sin datter.

I Brøndbyøster bor 56-årige Mette. Hun har mistet overblikket over sin økonomi. Det er så galt, at hun hver måned låner mellem 500 og 1.000 kroner af sin 22-årige datter Sofia.

Hun har derfor tilkaldt eksperterne fra TV3-programmet 'Luksusfælden', som skal hjælpe hende med at få overblikket tilbage igen.

Mette har været gennem en hård periode på seks år, hvor hun har lidt af en depression og været arbejdsledig. I store dele af den periode har hendes datter Sofia hjulpet hende. Datteren har sørget for, at Mette betaler sine regninger, men også lånt hende en masse små beløb.

»Det er en frygtelig dårlig vane,« siger Mette.

Eksperterne afslører, at beløbet har udviklet sig til en større sum, som i dag er på 42.000 kroner. Derfor har eksperterne Carsten Linnemann og Jan Swyrtz også besluttet sig for at hjælpe dem med at få et mere normalt mor/datter-forhold.

»Det har været hårdt at se på min mor og tænke, jeg er mere ansvarlig og voksen end dig,« siger Sofia til kameraet i programmet.

Eksperterne kan også afsløre, at Mette har et overforbrug på omkring 200 kroner om måneden. Mette bruger blandt andet sine penge på computerspil, fire streamingtjenester og en kat. Hun skylder 613.000 kroner fordelt på 33 lån. Derudover har hun misligeholdt gæld på 14.800 kroner om måneden, og med en gennemsnitlig indtægt på 12.300 kroner, så ser det slet ikke ud til, at hun kan blive fri af sin gæld.

Du kan se, hvordan det går for Mette og Sofia i 'Luksusfælden' på TV3 tirsdag aften klokken 20.00

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx