06/10-17 08:20

26-årig Gina: - Derfor dater jeg rige mænd26-årig Gina: - Derfor dater jeg rige mænd

Gina Jaqueline dater rige mænd, der sørger for, at hun ikke mangler noget.

storybild

Hun er 26 år. Hun bor i en lille lejlighed i Københavns Nordvest-kvarter, men når Gina Jaqueline ser sin favorit-sugardaddy 'Advokaten', spiser hun på fine restauranter og tager på luksushoteller, hvor champagne og kingsize-seng er fast inventar.

»Mit navn er Gina Jaqueline. Det lyder måske fint, men der hvor jeg kommer fra, er der ikke meget luksus. Det har jeg lavet om på. Jeg dater rige mænd, og de sørger for, at jeg ikke skal mangle noget. Det her er mit liv. Det er både nemt og kompliceret, men det vigtigste er, at det er mig, der bestemmer,« siger Gina Jaqueline i introen til DR3-programmet 'Gina Jaqueline – en sugadaters fortælling', hvor hun er hovedperson.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Og det er måske ikke altid lige nemt for forklare, at man dater for at få dyre gaver og blive forkælet med luksus, men Gina er klar til at vise verden, hvem hun er.

»Tiden er inde til at, at verden må se,« skriver Gina Jaqueline selv i et opslag på sin Instagram.

DR3 har fulgt Gina i hele ni måneder, og nu kan du også få et indblik i et liv, der ikke umiddelbart ligner de fleste andre danskeres.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-deltagere: Efter fem år er det slut

»Det er klar, at der ikke har været plads til alle mine facetter og mange hundrede timers bånd på DR, så vi har valgt at lave en serie om den måske allermest usædvanlige del af mit liv, og alligevel derigennem at prøve at vise et så helt billede af mig som muligt,« skriver hun videre.

Du kan følge Gina Jaqueline hver onsdag klokken 21.30 på DR3, men kan du ikke vente, er der allerede nu forpremiere på første afsnit på dr.dk.

LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn

Se hele Gina Jaquelines instagram-opslag herunder:

HOT NEWS: Khloé Kardashian er gravid

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen blev oprindeligt bragt hos Realityportalen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Sigtelse: Mor voldtog fireårig søn 20...
bt.dk
Fleggaard købte kendt...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx