Af Berit Hartung - 18/09-17 08:02

Vildt indslag til Emmy-fest: Trumps tidligere talsmand gjorde folk målløseVildt indslag til Emmy-fest: Trumps tidligere talsmand gjorde folk målløse

Trumps tidligere pressetalsmand, den skandaleomsuste Sean Spicer, vakte både vrede, latter og vantro, da han tonede frem til årets Emmy-uddeling.

Trumps tidligere ansatte gik pludselig på scenen under prisuddeling: Folk blev målløse over hans joke

Den 'pensionerede' talsmand overraskede de fleste, da han søndag nat dansk tid dukkede op til årets Emmy-fest og leverede en parodi på sig selv.

Talkshow-værten Stephen Colbert langede ellers flere gange hårdt ud efter USA's præsident i sin åbningstale.

I sin åbningsmonolog undrede Stephen Colbert sig blandt andet over, hvor stort et publikum der mon var til stede til dette års Emmy-uddeling.

»Hvad siger du Sean,« spurgte han, og pludselig rullede Sean Spicer ind på scenen med en talerstol meget lig den, han stod bag under sin tid i Det Hvide Hus, når han besvarede spørgsmål fra journalister i Det Hvide Hus.

»Dette vil blive det største publikum, der nogensinde har overværet en Emmy-uddeling. Punktum. Både her i salen og i resten af verden,« sagde Sean Spicer fra scenen med et stort smil, mens de gallaklædte stjerner i salen ikke helt vidste, om de skulle grine eller buhe.

»Wow. Dette beroliger virkelig mit skrøbelige ego,« svarede Stephen Colbert, før han pegede mod Spicer og sagde:

»Giv en hånd til Melissa McCarthy alle sammen.«

Kommentaren var en henvisning til komikeren, der har parodieret Sean Spicer i sketch-showet Saturday Night Live.

Det udløste både et stort grin og hovedrysten hos Sean Spicer.

Du kan se Sean Spicer til Emmy-festen her.

Sean Spicer var præsident Donald Trumps første talsmand i Det Hvide Hus. Han kom hurtigt i centrum, da han skældte journalister ud for at have undervurderet antallet af tilhængere ved præsidentens indsættelse i januar.

Både Spicer og Donald Trump selv hævdede længe og stædigt, at det var det største publikum ved en indsættelsesceremoni nogensinde.

Flere af stjernerne til Emmy-festen var tydeligvis målløse over Spicers fremtoning, og på de sociale medier gik stuntet heller ikke ubemærket hen.

'Prøver at normalisere Sean Spicer allerede?' spørger brugeren Gade Ortiz retorisk.

'Hvor sjovt at se @seanspicer have humoristisk sans om al den tid, han løj for den amerikanske befolkning! God stil!' lyder det ironisk fra Paul F. Tompkins.

'Er det ikke sjovt! Sean Spicer optræder til @#Emmy i et tragi-komisk øjeblik, hvor han gør nar af tiden, hvor han intimiderede pressekorpset i Det Hvide Hus over størrelsen af tilhøreskaren til indsættelsen,' skriver en Eric Deggans.

Sean Spicer valgte tidligere på året at forlade jobbet efter flere sammenstød med pressen. Det skete tilsyneladende i protest mod Donald Trumps ansættelse af en ny kommunikationsdirektør.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde er faldet ud af vindue: Hendes...
bt.dk
Lars Løkke lagde en blomst ved...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx