Af Jeppe Elkjær Andersen - 19/07-17 17:47

Chok: Populær DR-vært stopper øjeblikkeligtChok: Populær DR-vært stopper øjeblikkeligt

Den populære vejrvært Anders Bartholdy stopper på DR Vejret. Det kan man læse på DR Vejrs Facebook-side. Årsagen skal findes i, at DR Vejret fra februar flytter til Aarhus.

storybild

DRs vejrvært Anders Bartholdy stopper. (Billede: DR Presse/Agnete Schlichtkrull)

I et opslag fra mandag skriver Anders Bartholdy nærmere om beslutningen om at sige farvel til jobbet, han har haft siden 2012.

'Når jeg går ud af døren i DR byen om lidt, er det med tunge skridt. Jeg har nemlig holdt min sidste vejrudsigt som fast del af holdet på DR vejret. Jeg har valgt, at stoppe fordi DR vejret flytter til Aarhus i februar næste år, og det er svært at forene med mit privatliv. Det har været en fornøjelse at lave vejrudsigter til jer og resten af Danmark, og jeg vil komme til at savne det. Måske bliver det til en gæsteoptræden på en afløservagt nu og da, så jeg har lyst til at sige på gensyn frem for farvel,' lyder det i opslaget, der bliver indledt med 'Kære vejrvenner'.

Anders Bartholdys beslutning kommer efter, det blev besluttet, at flere DR-redaktioner skal flytte fra københavnsområdet til provinsen. Her skal eksempelvis DR Sporten og DR Vejret flytte til Aarhus.

Mens flere andre redaktioner allerede er begyndt at flytte, så er det først meningen, at Sporten og Vejret skal flytte til februar næste år.

Flytningen af flere DR-redaktioner har allerede betydet, at DR må sige farvel til flere profiler. Og nu også Anders Bartholdy, som har været vejrvært på TV-avisen, DR2, P4 regionerne, dr.dk og mediegigantens sociale medier.

Ved siden af stillingen hos DR, som Anders Bartholdy har haft på deltid, har han undervist i naturgeografi på Espergærde Gymnasium og HF, skriver DR.

Blandt tidligere DR-profiler, der har valgt at stoppe på grund af udflytning, kan nævnes Sportens Jens Jacob Juulsager og Søren Reedtz.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx