Af - 14/01-15 18:05

Lykke May som junkie: 'Jeg skulle have været prostitueret'Lykke May som junkie: 'Jeg skulle have været prostitueret'

Når der i dag er premiere på Susanne Biers nye film 'En chance til', er det samtidig den danske topmodel Lykke Mays debut på det store lærred. Her fortæller hun om den til tider barske oplevelse.

storybild

(Billede: Rolf Konow)

Hvordan kom du med i Susanne Biers nye film?
- Jeg mødte Susanne (Bier, red) privat til en middag. Hun fortalte om filmen og spurgte så, om jeg havde lavet film før. Jeg har snakket med så mange instruktører, der har talt om at få mig med i en film, uden at det blev til noget, så jeg tænkte ikke så meget over det.

Dansk stjerneinstruktørs nye film flopper trods Jennifer Lawrence
Dansk stjerneinstruktørs nye film flopper trods Jennifer Lawrence

Der var én ting, du ville have ud af manuskriptet?
- I det originale manuskript skulle jeg spille prostitueret. Det syntes jeg virkede alt for klichéfyldt. Generelt fik alle skuespillere lov til at komme med forslag til manuskriptet, og det syntes jeg var fedt.

Har du taget skuespil-timer?
- Nej, jeg kastede mig bare ud i det. Jeg har jo masser af erfaring fra modebranchen med at stå foran et kamera. Det svære var at grave de dybe følelser frem.

Er noget af det her dit?
Er noget af det her dit?

Hvordan klarede du så det?
- Jeg var blevet mor otte uger før optagelserne gik i gang, så det var ikke svært at sætte sig ind i, hvor svært det er at få taget sit barn fra sig (Lykke May spiller en junkie der ender i en makaber forbytnings-sag, red.).

Hvordan er det så at se sig selv på film?
- Jeg kendte jo historien, før vi gik i gang med at filme, men det var barsk at se den første gang. Jeg er ret tilfreds med min egen præstation. Jeg var bange for, at jeg ville virke falsk, men jeg er godt tilfreds.

"Boyhood" kåres som bedste drama ved Golden Globe

Har du efterfølgende fået flere filmtilbud?
- Nej, men jeg har også haft brug for at holde en pause. Jeg nåede jo næsten ikke at tage barsel, så nu bruger jeg min tid sammen med min søn. Men så snart filmen har haft premiere, så starter jeg op med det hele igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx