Af Bo Poulsen - 07/11-17 22:40

Landmand-Nichlas med sød hemmelighed: Der er da lys for enden af tunnelenLandmand-Nichlas med sød hemmelighed: Der er da lys for enden af tunnelen

Nichlas fra 'Landmand søger kærlighed' har fået flere henvendelser fra kvinder efter hans medvirken i programmet.

storybild

Kærligheden brast for Nichlas og Maria, som man kunne se blive kærester efter et romantisk slotsophold i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'.

Den 28-årige landmand Nichlas Villadsen forklarede til metroxpress, at gnisten ikke var der længere, og at de skiltes som gode venner.

Men han er optimistisk for fremtiden. Hans optræden i programmet har nemlig medført, at en række kvinder har skrevet til ham.

Og måske har han fundet den store kærlighed.

»Jeg ses da med en. Det er stadig så nyt, så jeg vil ikke kalde os for kærester. Der er da lys for enden af tunnelen,« konstaterer han.

Han ønsker dog ikke at fortælle, hvem det er, han ser lige nu. Han fortæller bare, at hun fandt frem til ham og kontaktede ham, og nu har set hinanden i en lille måneds tid.

Nichlas Villadsens nye flirt har det dog lidt underligt med at se ham date andre kvinder fra programmet. Men han har kunnet bruge sine erfaringer fra programmet til at blive bedre til at date og åbne op over for andre.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx