Af - 15/02-16 21:20

Amalie Dollerup: - Jeg synes tredje sæson sluttede lidt mærkeligt for AmandaAmalie Dollerup: - Jeg synes tredje sæson sluttede lidt mærkeligt for Amanda

TV 2's 'Badehotellet' har været vinterens helt store seerhit, og en fjerde sæson er allerede annonceret. Her ser Amalie Dollerup, der spiller overklassepigen Amanda tilbage på den netop afsluttede tredje sæson.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad synes du om slutningen for Amanda her i tredje sæson?
- Den var på mange måder god. Men det var som om, Max meget hurtigt forsvandt ud af billedet. Det syntes jeg var lidt mærkeligt, men det er jo noget med de mænd, der står i vejen for Amanda. De siger alle sammen, hvad hun skal, så jeg tror, det er helt rigtigt, at hun måske skal prøve at nyde at være sig selv. Men jeg aner jo ingenting om den fjerde sæson.

Rosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er  slet ikke så sød i virkeligheden
Rosalinde fra 'Badehotellet': - Jeg er slet ikke så sød i virkeligheden

Hvor mange kilometer strand tror du, Amanda fik gået i tredje sæson?
- Ja, jeg burde jo være det tyndeste rær, hvis jeg i virkeligheden skulle gå så meget, men hun har tilgengæld også spist mange frikadeller nede hos Max og Phillip. Lad os sige, jeg har gået 30 kilometer.

Hvad synes du var sæsonens bedste afsnit?
- Det sidste var jeg mest spændt på at se, fordi det var så anderledes med hr. Flügelhorn og det nye univers. Det var efterår og havde en anden belysning.

TV2 bekræfter god nyhed for fans af 'Badehotellet'
TV2 bekræfter god nyhed for fans af 'Badehotellet'

Hvad er folks reaktioner, når de møder dig på gaden?
- Det har helt klart ændret sig i løbet af de tre sæsoner. I starten syntes folk, jeg var pisse irriterende og kunne sige til mig, at jeg skulle være lidt mere glad. Nu smiler de og er søde og tør sige hej. Det er meget sjovt, men også lidt underligt. Jeg tager det selvfølgelig som et kompliment, at de forbinder mig med min rolle.

Hvad tror du, der kommer til at ske med Amanda i næste sæson?
- Jeg tror ikke, hun bliver i filmverdenen. Det var bare den første mulighed, der opstod. Hun har er meget god til design og går op i tøj, så det kunne være hun begyndte at arbejde med det.

Bonus-spørgsmål:

Din 'Badehotellet'-kollega Ena Spottag vandt 'Vild med dans' i efteråret. Kunne du finde på at gå i hendes fodspor?
- Jeg er blevet spurgt, om jeg ville være med et par gange, men har haft travlt med arbejde. Nu skal jeg lave 'Saturday Night Fever' til næste år, så det tror jeg bliver mit 'Vild med dans'. Jeg elsker at danse og er ofte den første på et dansegulv, men jeg tror umiddelbart, jeg ville sige nej, hvis jeg blev spurgt igen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx