Af - 15/07-16 15:28; Opdateret: 17/07-16 13:06

Mest hadede filmtrailer nogensinde: Årsagen er kvindelige hovedrollerMest hadede filmtrailer nogensinde: Årsagen er kvindelige hovedroller

Den nye Ghostbusters-film hagles ned - blandt andet fordi spøgelsesjægerne nu er kvinder.

Bildstrecke im Grossformat »

Den nye Ghostbusters-film skulle have været et kærkomment gensyn med universet fra de klassiske 80'er-film. Men siden traileren for filmen er blevet lagt ud, er den blevet den mest 'dislikede' filmtrailer på YouTube nogensinde.

Mange fans har nemlig haft særdeles svært ved at acceptere genindspilningen. Ikke bare fordi filmen tilsyneladende ikke ser ud til at holde niveau, men også fordi det ikke længere er mænd, men kvinder, der spiller de fire spøgelsesjægere.

Det skriver Screencrush.

MEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i Danmark
MEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i Danmark

Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon og Leslie Johnson har overtaget rollerne som de fire spøgelsesjægere, og det vækker vrede på YouTube. Således kan man hurtigt finde flere kommentarer til traileren, hvor valget af de kvindelige skuespillere kritiseres.

'Er det her en film eller propaganda for en feministgruppe?', 'Kvinde er ikke sjove', og 'Hvornår lærer kvinder, at der er nogle ting, som kun mænd kan klare?', lyder nogle af kommentarerne.

Også på filmdatabasen Imdb har filmen fået en hård medfart og en karakter på 4,1 efter over 13.000 stemmer - selv om det først er i dag, at filmen har officiel releasedato i USA.

FILMANMELDELSE: Cool islænding trænger til medgang
FILMANMELDELSE: Cool islænding trænger til medgang

Mens filmen hagles ned flere steder, er Dan Akroyd, der var med til at skabe de oprindelige film, meget positivt stemt overfor den.

- Jeg er virkelig glad for det nye hold! Den tredje akt var åndeløst spændende, og fremstillingen af den sidste trussel var fantastisk. Wow!, skriver han i et Facebook-opslag.

Filmen har premiere i Danmark den 4. august.

FILMANMELDELSE: Overraskende vellykket
FILMANMELDELSE: Overraskende vellykket

FILMANMELDELSE: ‘Now You See Me 2’ har ikke mange esser i ærmet
FILMANMELDELSE: ‘Now You See Me 2’ har ikke mange esser i ærmet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx