Af - 28/01-14 22:50

Paradise-Henrik: Vi begik et par bommerterParadise-Henrik: Vi begik et par bommerter

Særligt én deltager var svær at komme ind på livet af, fortæller den nye deltager.

storybild

22-årige Henrik Petersen. (Billede: Tv3)

- Jeg var ekstremt nervøs, da jeg ventede på at komme ind på hotellet. Da jeg går ind, ser jeg Michael, og det er svært ikke at få øjenkontakt, men jeg forsøger så meget som muligt at kigge væk.

Endnu en bror tjekkede tirsdag ind på Paradise Hotel, hvor 22-årige Henrik - lillebror til Michael - gjorde sin entré.

Ulvens kysseglade lillebror skaber drama fra start
Ulvens kysseglade lillebror skaber drama fra start

De to brødre bor sammen på Frederiksberg i København og begge beskriver de deres forhold som utroligt tæt. Men på hotellet skal deres familiære relation holdes hemmelig, og det var ikke altid nemt.

- Vi lavede et par brølere første dag, som at tage det samme sæt tøj på, vi købte det i Los Angeles på vej til Mexico. Så vidt jeg husker, råber vi også under festen 'Mickey' og 'Henning', som er navne, vi kalder hinanden, fortæller Henrik Petersen til mx.dk.

- Men de andre opdagede ikke noget, heldigvis, jeg tror, det var godt, at vi lavede den brøler i vores brandert, så folk ikke huskede det, hvis de skulle have hørt det.

Henrik Petersen, der til daglig læser økonomi, husker sin start på hotellet som nem. De andre deltagere var imødekommende, da han skabte balance på hotellet, så de var fem piger og fem drenge. Faktisk var der kun få, som han havde svært ved at komme ind på livet af - ikke overraskende er tvillingen Simon på den liste.

- Simon var en svær fyr, fordi han er meget tavs og ikke typen, der tager initiativ. Det var også meget lidt, jeg snakkede med min bror, men så var der syv andre, jeg kunne hygge mig med, siger han.

Rikke Gøransson inden Paradise: Jeg var tæt på at græde
Rikke Gøransson inden Paradise: Jeg var tæt på at græde

En karriere i realityverden er ikke noget, som 22-årige Henrik Petersen går og drømmer om, men der er to programmer, som han ville have svært ved at sige nej til.

- Robinson og Fangerne på Fortet. Det sidste er udgået, men jeg nævner det i alle interviews, fordi jeg håber, det starter op igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx