Af - 07/01-14 08:00

Fie fra 'Badehotellet' pendler fra Los AngelesFie fra 'Badehotellet' pendler fra Los Angeles

Rosalinde Mynster, som spiller en af hovedrollerne i TV 2's nye serie 'Badehotellet', pendler mellem USA og Danmark.

storybild

Rosalinde Mynster hovedrolle-debuterede i 'To verdener' i 2008. Siden har hun haft mindre roller i blandt andet 'Sandheden om mænd' og 'En kongelig affære', og nu kan hun opleves som stuepigen Fie i 'Badehotellet'. (Billede: Polfoto)

Som den 18-årige Fie drager Rosalinde Mynster på eventyr, da hun får jobbet som stuepige på Andersens Badehotel i det nordlige Jylland i TV 2's nye serie 'Badehotellet'.

TV 2-stjerne om nyt job: Det er ret forfærdeligt
TV 2-stjerne om nyt job: Det er ret forfærdeligt

I den virkelige verden er den 23-årige skuespillerinde også rejst ud i den store verden. I første omgang bosatte hun og kæresten, instruktøren Nikolaj Arcel, i Los Angeles i et års tid. Men ...

- Det var urealistisk at sige, vi skulle være der et år. For i løbet af det år satte vi jo gang i en masse ting, og så vil man gerne blive. Nikolaj har en karriere derovre nu, men min er herhjemme, så vi tager frem og tilbage. Det var lidt naivt at tro, vi skulle hjem, siger hun med et lille grin.

Så nu tager hun et par måneder her, et par måneder der. En film-karriere i Hollywood lokker dog ikke – lige nu i hvert fald.

- Jeg har ikke rigtig haft lyst til at gå efter at lave film derovre. Jeg tror, det virker lidt uoverskueligt for mig, fordi jeg først går rigtigt i gang herhjemme nu. Så derovre har jeg mere lyst til at fokusere på at blive bedre, så jeg har gået en del i skole, fortæller Rosalinde Mynster.

Årets mest sete film – hvor mange har du set?
Årets mest sete film – hvor mange har du set?

Den seneste måned i filmbyen har hun dog hverken brugt på stemme-træning eller nye skuespil-teknikker.

- Jeg har siddet og skrevet på et teaterstykke, så det har været en hel måned på den samme stol. Det er færdigt nu – det er en monolog, der skal sættes op til marts på Musikteatret, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx