Af - 10/06-15 13:23; Opdateret: 10/06-15 13:39

ÅH NEJ: Endnu et chok på vej i næste sæson af 'The Simpsons'ÅH NEJ: Endnu et chok på vej i næste sæson af 'The Simpsons'

Efter det i går blev afsløret, at Bart Simpson kommer til at dø i et kommende afsnit af den nye sæson, kommer her endnu en chokerende nyhed.

Bildstrecke im Grossformat »

Der sker store ting og sager i den kommende sæson af ' The Simpsons', der kommer til efteråret. I går kom det frem, at Bart Simpson bliver myrdet i et Halloween-afsnit. Heldigvis vil det ikke være en permanent død, forsikrer skaberne de mange fans.

Mord i The Simpsons: Den her familie mister snart et medlem
Mord i The Simpsons: Den her familie mister snart et medlem

Læs kun videre her, hvis du er klar til en stor spoiler om næste sæson.

I dag er der så endnu en chokerende nyhed om handlingen i den 27. sæson. Homer og Marge bliver nemlig separeret! Det sker, efter at Homer får konstateret sygdommen narkolepsi (den sygdom, hvor man pludselig kan falde i søvn). Det fortæller produceren Al Jean til Variety.

Hovedrolle fyret fra 'The Simpsons' efter 26 år
Hovedrolle fyret fra 'The Simpsons' efter 26 år

Sygdommen tager hårdt på deres ægteskab, og Homer bliver forelsket i sin apoteker, som 'Girls'-skuespilleren Lena Dunham lægger stemme til.

Der er intet nyt om, hvor lang tid separationen vil vare, og om Homer og Marge vil finde sammen igen. Det plejer dog altid at ende ret godt sidst i et 'Simpsons'-afsnit, så der er håb forude for ægteparret.

TV: Bliv udødeliggjort med en Simpsons-karakter
TV: Bliv udødeliggjort med en Simpsons-karakter


LÆS OGSÅ: Den ene halvdel bag Simpson-familien er død

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx