Af - 17/07-16 22:37

Dansk Playboy-model med i populær amerikansk tv-serieDansk Playboy-model med i populær amerikansk tv-serie

Når anden sæson af ‘Mr. Robot’ begynder i USA på onsdag, er der fortsat en dansker med blandt de bærende roller.

Bildstrecke im Grossformat »

Du har måske hverken hørt om hende eller om serien. I så fald har du god grund til at læse videre, for det er ikke uden grund, at tv-serien ‘Mr. Robot’ for et par dage siden blev nomineret til en Emmy for bedste tv-serie ved siden af titler som ‘Game of Thrones,’ ‘House of Cards,’ ‘Homeland,’ ‘Downton Abbey,’ ‘The Americans,’ og ‘Better Call Saul.’

Serien, der i Politiken forleden blev kaldt ‘uden sammenligning en af de bedste tv-serier i adskillige år’ scorer 8,8 på den anerkendte filmside IMDb og hitter stort i USA. Og på onsdag begynder anden sæson så, og det er der nok mange, der glæder sig til.

Serien har et stort, dansk islæt, da første afsnit blev instrueret af Niels Arden Oplev, der er kendt for at have siddet i instruktørstolen til ‘Drømmen’ og ‘The Girl with the Dragon tattoo.’

Dansker hædret: Blandt de bedste tv-skurke nogensinde
Dansker hædret: Blandt de bedste tv-skurke nogensinde

Og så er den smukke Stephanie Corneliussen fortsat med i serien. Den tidligere danske model, der i øvrigt har været på forsiden af Playboy, spiller overklassefruen Joanna Wellick, der i den anden scene, hvor hun medvirker, gør klar til bondage-sex med sin mand.

Den danske skuespiller fortæller til interviewmagazine, at hun glædede sig til rollen.

- Den første scene jeg læste fra audition-siderne var den ene scene fra sæson ét, episode tre, hvor Joanna og Tyrell har denne meget afslappede samtale om at arrangere en middag med Knowles-parret, mens han binder hende til S & M-sex, og hun er omkring otte måneder gravid. Jeg læste det, og det slog mig bare: "Det her er Macbeth og Lady Macbeth." Jeg var så spændt, siger hun.

Serien kan i Danmark ses på HBO Nordic.

Game of Thrones nomineret til Emmy-titelforsvar
Game of Thrones nomineret til Emmy-titelforsvar

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx