Af - 07/12-15 12:01

Husker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dagHusker du Josefine fra 'Jesus og Josefine'? Sådan ser hun ud i dag

Pernille Kaae Høier spillede i 2003 hovedrollen som Josefine i TV2-julekalenderen 'Jesus og Josefine'. Dengang var hun 12 år, i dag er hun 24, læser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og rejser til foråret til Californien.

Bildstrecke im Grossformat »

Efter et årti med Pyrus ændrede TV2 stil i 2003, da de med 'Jesus og Josefine' fjernede nisser fra deres julekalender for i stedet at fokusere på historien om Jesus' unge liv i Nazaret.

Den dengang 12-årige børneskuespiller Pernille Kaae Høier fik rollen som Josefine, og hun husker det i dag som en kæmpe oplevelse.

- Min mor var lidt bekymret til at starte med, da hun havde læst en artikel om børnestjerner, der var blevet fucked op, men det var en kæmpe drøm for mig at være med, så heldigvis fik jeg lov.

Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag
Husker du 'onde' Rune fra 'Pagten'? Sådan ser han ud i dag

I julekalenderen spillede hun overfor MGP-vinderen Razz og B-Boys-medlemmet Sebastian Aagaard-Williams.

- Der var en scene, hvor de ville have, at jeg skulle kysse Razz på munden. Det var så pinligt. Jeg kæmpede for at overbevise dem om, hvor urealistisk det var, og til sidst lykkedes det mig at få dem til at lave det om, haha.

Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu
Husker du Signe fra 'Tvillingerne og Julemanden'? Her er hun nu

Pernille husker tiden som ”kendt” som en lille smule voldsom, når folk genkendte hende på gaden og selv den dag i dag 12 år efter sker det stadig, at hun får et ”det er da dig”-blik fra folk på gaden.

- Folk er jo helt vildt søde, men det er alligevel lidt underligt.

I dag er Pernille 24 år og læser på Medie- og Journalisthøjskolen i Emdrup. Til foråret rejser hun til Californien for at læse videre på Long Beach universitetet i et halvt års tid.

- Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med film og har været på et produktionsselskab, så jeg kommer nok til at fortsætte ud af det spor. Jeg har været med i et par film og vil rigtig gerne lave mere skuespil.

Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag
Husker du Jonas fra 'Jul i Valhal'? Sådan ser han ud i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Frederikke fra 'Mikkel og guldkortet'? Sådan ser hun ud i dag

LÆS OGSÅ: Husker du Hubert fra 'Absalons Hemmelighed'? Her er han i dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Bokselegendens rørende bisættelse:...
bt.dk
Retssagen minut for minut: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx