30/11-17 18:45

'Paradise'-babe efter trist besked: Jeg skal have fjernet mine bryster'Paradise'-babe efter trist besked: Jeg skal have fjernet mine bryster

storybild

Natascha Cetiner fra 'Paradise': Vi har faktisk lige købt os en ny stor seng - et tidligt Black Friday tilbud - hvor der er god plads til os alle tre. Det skulle heller ikke undre mig, hvis Anna får shoppet tøj til Mattheo i stor stil.

Året har været en følelsesmæssige rutsjebane for paradisoen, der for nylig fik endnu en nedslående besked.

Det har været et begivenhedsrigt år på godt og ondt for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Natascha Cetiner. I 2017 har hun både oplevet, at hendes mor har fået konstateret kræft, og så har hun selv oplevet den store glæde at blive forælder, da hendes kone, Anna Vangsø Cetiner, fødte parrets søn, Mattheo.

Men 2017 får ikke lov til at slutte med den positive oplevelse for den 26-årige paradiso. Efter morens kræftdiagnose har Natascha nemlig gennemgået forskellige undersøgelser, og tidligere på måneden fik hun beskeden om, at hun har arvet genforandringen i BRCA1. Det betyder, at hun har en forhøjet risiko for at få brystkræft og kræft i æggestokkene og æggelederne, og derfor har hun taget en stor beslutning.

– Jeg har valgt at fjerne mine bryster og æggestokke, når jeg fylder 30. På den måde undgår jeg at skulle gå og frygte cancer resten af mit ellers så fantastiske liv. Jeg har trods alt ikke kun mig selv at tænke på længere, skriver Natascha i et opslag på Facebook.

SE BILLEDET: 'Paradise'-Nataschas søn døbt

Ved godt mod

Realityportalen.dk har været i kontakt med Natascha Cetiner, der slår fast, at hun ikke har tænkt sig at lade den dårlige besked slå hende ud.

– På trods af de dårlige nyheder, så er jeg ved godt mod. Jeg er fast besluttet på, at det ikke skal bremse mig i noget som helst, fortæller paradisoen, der ikke skulle bruge lang tid på at overveje sine muligheder, da hun fik beskeden.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Martinna afslører: Her er sandheden om vores økonomi

– Derfor skulle jeg heller ikke bruge mere end en måneds tid på at komme frem til min beslutning om at få det fjernet. Hellere forebygge end at gå med frygten for, at det kommer, slår hun fast.

Natascha Cetiner fortæller desuden, at hun er så sikker på sin beslutning, at hun uden at tøve ville få fjernet bryster og æggestokke nu, hvis det var muligt. Operationen bliver dog først tilbudt hende, når hun fylder 30, og derfor må hun altså lige vente fire år endnu.

LÆS OGSÅ: Ung mor med trist besked: Kræften er vendt tilbage

Herunder kan du læse hele Nataschas opslag:

LÆS OGSÅ: Geggo jubler efter kræftindsamling: Vi er så glade!​Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx