Af Bo Poulsen - 30/03-17 11:30

Tør du se traileren? Skrækindjagende klovn vender tilbage i ny filmTør du se traileren? Skrækindjagende klovn vender tilbage i ny film

It handler om en klovn, der blandt andet jagter og spiser små forsvarsløse børn. I 1990 resulterede det i en miniserie, og i september 2017 kommer en filmatisering af romanen.

storybild

Der er bare et eller andet ved klovne, som skræmmer folk. Det udnyttede gyserforfatter Stephen King, da han skrev bogen 'It' eller 'Det onde', som den hed på dansk, i 1986.

Bogen handler om den skrækindjagende klovn Pennywise, der blandt andet jagter og spiser små forsvarsløse børn. I 1990 resulterede det i en miniserie, og i september 2017 kommer en filmatisering af romanen.

100% uhygge: Skrækfilm får 65 enestående anmeldelse
100% uhygge: Skrækfilm får 65 enestående anmeldelse

Og onsdag udkom den første officielle trailer til gyseren, der har Bill Skarsgård i rollen som klovnen. Derudover medvirker Finn Wolfhard, som nogle måske vil kende fra Netflix-serien 'Stranger Things'. Her spiller han drengen Mike Wheeler, som leder efter sin ven Will Byers, der på mystisk vis er forsvundet.

Her bliver din største skræk til virkelighed
Her bliver din største skræk til virkelighed

Ligesom miniserien, så vil filmatiseringen af It blive delt op i to film. Den første får premiere til september. Se traileren her.

LÆS OGSÅ: TV: Legendarisk gyser er tilbage: Tør du se traileren til 'Rings'?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx