Af - 05/07-16 21:08

MEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i DanmarkMEDIE: 'Verdens uhyggeligste film' kommer snart i Danmark

Tør du se traileren?

Gyseren 'Lights Out' får premiere i slutningen af juli, og bliver af anmelderne kaldt for en milepæl indenfor sin genre.

En mystisk skabning hjemsøger mor og søn, og hun viser sig kun, når lyset går ud.

Sådan lyder opskriften på en gedigen gyserfilm, der snart kommer på de danske biograflærreder. Hvis du altså tør at gå ind og se den.

- Lights Out er for 'er du bange for mørke-genren' - hvad Halloween er for slasher-filmene, konkluderer filmanmelder Fred Topel fra Nerd Report i sin anmeldelse af filmen.

11 vilde gyserfilm du skal se i dag
11 vilde gyserfilm du skal se i dag

Uhyggelig seriemorder kendt skyldig i ni drab
Uhyggelig seriemorder kendt skyldig i ni drab

Sladderbladet Se og Hør kalder filmen for verdens mest uhyggelige, selv om det er lidt uklart, hvor den titel stammer fra.

Den 81 minutter lange film får umiddelbart temmelig fine anmeldelser med på vejen, og har allerede en score på 7/10 på filmanmeldelsesdatabasen Rotten Tomatoes, og filmdatabasen IMDB belønner den med hele 8,9 point ud af ti mulige.

Uhyggen kommer dog næppe til at komme til udtryk i et meget udpenslede scener. Filmen har nemlig fået en PG-13, der er en forældreanbefaling, der råder amerikanske 'moms & dads' i retningen af, at man godt kan se med, hvis man er fyldt 13 år.

Filmen er en længere versionen af instruktøren David F. Sandbergs prisbelønnede kortfilm fra 2013, der havde samme navn og tema.

Se traileren i toppen, hvis du ellers tør.

LÆS OGSÅ: Uhyggelig propaganda-video: Her bliver Washington atom-bombet

LÆS OGSÅ: Barnepige huggede hovedet af barn: Derfor gjorde jeg det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx